Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Straganiarska 2, Pułapka
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziNo właśnie zdziwiło mnie, że nie ma nic na kranach z Gościszewa :O Oczywiście nie biorę pod uwagę AleBrowaru.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Zestaw kranów na dziś:
1. Ursa Maior - Royzbawiony
2. Gościszewo - Rycerz
3. Pinta - Czarna Dziura
4. Artezan - Babie lato (kończy się, za niego wejdzie Pacific Pale Ale)
5. AleBrowar - King of Hop
6. Thornbridge - Wild Raven
Zapraszamy!Pułapka jest otwarta codziennie od godz.15 do ostatniego klienta :)
Comment
-
-
Premiera
Dziś (sobota) potrójna piwna premiera w Pułapce! Na kranach zagoszczą dwa piwa żytnie z Pinty: Apetyt na Życie (Roggenbier) oraz ŻytoRillo (Black Rye IPA), a także India Brown Ale z AleBrowaru, czyli po prostu Brown Foot.
Oprócz tego na kranach: Babie lato, Royzbawiony, Plan-T, Pacific, King of Hop oraz Wild Raven z Thornbridge'a.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
cześć
zapraszamy na premierowego Like On Nicka z Pracowni Piwa
poza nim z kranów leją się:
Rycerz
Artezan IPA
Plan-T
Black Hope
To Ol - Reparationsbajer
A jutro kolejne zmiany w związku z Pomorskim Konkursem Piw Domowych im. Sławomira Pahlke
Na kranach sporo Ambera w dobrych cenachPułapka jest otwarta codziennie od godz.15 do ostatniego klienta :)
Comment
-
-
Na kranach sporo Ambera
Ludzie z drugiego końca PL jadą na Rycerza.Last edited by Pendragon; 2013-11-23, 00:10.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Starogard Gdański to drugi koniec Polski? :P Rycerz od 3 tygodni nie był rozlewany do kegów.
Zdziwienia Amberem nie rozumiemy. Przecież wiesz, że browar Amber jest organizatorem spotkania.Pułapka jest otwarta codziennie od godz.15 do ostatniego klienta :)
Comment
-
-
W sumie wszystko wyjaśnione w 4 oczy, poza jednym. Drugi koniec Polski nie oznaczał mnie, tylko kolegę z Knurowa. Zdążyliśmy wypić przed podmianą, nie było chęci powtórki.
No dobra, dwoma sprawami - jeszcze raz to napiszę - nie byłem świadomy patronatu Ambera. Nie było o tym (chyba) mowy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
W sobotę w Pułapce napijecie się premierowego Golden Monka z AleBrowaru! O 20.00 podepniemy beczkę. Zapraszamy
Jutro będą duże zmiany na kranach, ale tymczasem dziś zapraszamy na:
Amber - Żywe i Grand Imperial Porter z Chilli
Pinta - Dymy Marcowe
Pracownia Piwa - Hey Now
AleBrowar - Rowing Jack
To Øl - ReparationsbajerPułapka jest otwarta codziennie od godz.15 do ostatniego klienta :)
Comment
-
-
Dziś podpięliśmy w Pułapce Nutcrackera z Artezana Prócz tego zapraszamy na:
Dymy Marcowe (kończy się) i Czarną Dziurę z Pinty
Like on Nick z Pracowni Piwa
American Dream z Olbrachta (AIPA uwarzona we współpracy z piwowarem domowym Łukaszem Raczkowskim)
BrewDoga - Hoppy Christmas (Simcoe single hop IPA)
Do zobaczeniaPułapka jest otwarta codziennie od godz.15 do ostatniego klienta :)
Comment
-
Comment