Knybawa, Makowa 7 (przy moście przez Wisłę), Gościniec nad Wisłą

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • MLT
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.12
    • 1049

Knybawa, Makowa 7 (przy moście przez Wisłę), Gościniec nad Wisłą

Lokal położony tuż przed mostem przez Wisłę po prawej stronie gdy jedziemy w stronę Malborka.
    Z nalewaka Złote lwy w cenie 6 zł za pół litra, a oprócz tego bardzo duży wybór piw butelkowych niekoncernowych (Zawiercie, Grybów, Pinta i wiele innych), o ceny nie pytałem.
    Złote lwy bardzo mi smakowały, ale musze dodać, że wcześniej przejechałem 50 km rowerem.
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13961

Restauracja Berlinka?

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• MLT
      Major Piwnych Rewolucji
      • 2003.12
      • 1049

Tak, to jest to. tylko teraz w rozbudowie. I nie nazywa sie Berlinka.
      Ostatnia zmiana dokonana przez MLT; 2013-08-11, 21:25.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • dadek
        Wisła, 1 maja 69 (stacja PKP Wisła Uzdrowisko), Browar Wisła
        dadek
        Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
        Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
        2021-03-16, 02:21
      • pebejot
        Chojnice, Droga do Igieł 1, Browar Gościniec
        pebejot
        Chojnice to duży węzeł kolejowy, gdzie zbiegają się linie kolejowe z sześciu kierunków, co ciekawe żadna z nich nie jest zelektryfikowana.
        W połowie roku miasto znalazło się na piwnej mapie Polski. Działalność rozpoczął browar restauracyjny Gościniec.

Browar mieści...
        2021-11-25, 11:52
      • dadek
        Worms, Am Rhein 3, Hagenbräu
        dadek
        Browar restauracyjny otwarty w 1995 roku znajduje się na promenadzie tuż nad brzegiem Renu (co widać choćby z adresu). Z dworca kolejowego jest do przejścia 1800 m przez ścisłe centrum miasta. Sporej wielkości biały budynek o szachulcowej konstrukcji i podmurówce z ciemnej cegły, stoi równolegle...
        2022-10-30, 20:12
      • dadek
        Würzburg, Burkarderstraße 2-4, Brauerei Goldene Gans
        dadek
        Dolnofrankoński Würzburg to bardzo ładne, stare miasto nad Mainem z wieloma zabytkami. Mieszka tu około 130 tyś. ludzi, jednak jak na Bawarię browarów tu bardzo mało bo tylko dwa. I oba są zlokalizowane na lewym brzegu Main, dokładnie po dwóch przeciwnych stronach górującej na wzgórzu...
        2022-10-18, 01:59
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...