Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Lawendowa 8, Lawendowa 8
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziPiwnica jest i to duuuża. Zwiedzałem osobiście
Niestety nie bardzo pamiętam co było. Na pewno była Pinta - Atak Chmielu i Koniec Świata, kilka piw z Pracowni i... Kriek
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo to fajnie. Piwnicy z prawdziwego zdarzenia nam trzeba.
Niestety nie bardzo pamiętam co było. Na pewno była Pinta - Atak Chmielu i Koniec Świata, kilka piw z Pracowni i... KriekPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziNie sądzę, żeby piwnica została zaadoptowana na pub (w sensie miejsca dla klientów).
Comment
-
-
A gdzie jest wejście? Nie zauważyłem takiej możliwości.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziz tego co ja wiem, to taka adaptacja będzie miała miejsce!Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Na pewno będzie otwarte w najbliższą sobotę z okazji krajowej premiery nowego piwa z AleBrowaru. Tak przynajmniej zrozumiałem, bo nie sądzę, żeby organizowali to w Lamusie.Last edited by Pendragon; 2013-11-13, 11:37.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziWiadomo już kiedy chłopaki otwierają? Czy może zrezygnowali z Lawendowej?
Ta zabawa z otwieraniem ciągnie się już prawie rok. Słabe to trochęLast edited by canigggia; 2013-11-13, 11:36.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNa pewno będzie otwarte w najbliższą sobotę z okazji krajowej premiery nowego piwa z AleBrowaru. Tak przynajmniej zrozumiałem, bo nie sądzę, żeby organizowali to w Lamusie.
Comment
-
-
Premiera "Brown Foot"
Oficjalna lista piw, które pojawią się w sobotę na kranach w Lawendowej 8 z okazji premiery BROWN FOOT...
BROWN FOOT(oczywiście), ROWING JACK, KING OF HOP, BLACK HOPE, SMOKY JOE, NAKED MUMMY (filtrowane przez dynię przy użyciu Randalla) oprócz piw z ALEBROWARu na naszych kranach pojawią się inne premierowe piwa. Żyto Rillo i Apetyt na ŻYCIE z PINTY. Czekamy też na potwierdzenie.. Jedzie do nas 6 JOSEPH'S STREET (Rye stout) z PRACOWNI PIWA...Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziOrientuje się ktoś, czy w związku z premierą w Lawendowej, dziś Lamus będzie czynny?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment