Lawendowa ma w końcu stałe godziny otwarcia?
Gdańsk, Lawendowa 8, Lawendowa 8
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziLawendowa ma w końcu stałe godziny otwarcia?
będzie otwarte od 10:00 lub od 12:00 - do której nie wiem.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziOd początku maja na takowe mieć -
będzie otwarte od 10:00 lub od 12:00 - do której nie wiem.
Nie lubię iść gdzieś zastanawiając się czy uda mi się wejść, czy tylko odbiję się od wejścia. Przydałyby się stałe godziny
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziPóki co zarówno Lawendowa jak i Lamus "otwierają się" kiedy chcą...
Nie lubię iść gdzieś zastanawiając się czy uda mi się wejść, czy tylko odbiję się od wejścia. Przydałyby się stałe godziny
Zawsze można zadzwonić i zapytać czy otwarte - ja tak robię.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziBędą takowe.
Zawsze można zadzwonić i zapytać czy otwarte - ja tak robię.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedzia od sezonu powinna zacząć działać kuchnia.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW jakim stylu?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Krany
Wczoraj na kranach w Lawendowej 8 i Cafe Lamus:
▶ Artezan - Pacific Pale Ale
▶ Pracownia Piwa - Dwa Smoki
▶ Alebrowar - Ortodox Mild
▶ Pinta - Viva la Wita
▶ Pinta - Dymy Marcowe
▶ Lindemans - Faro
▶ Mikkeller - It's Alive
▶ Skalak Premium
▶ Skalak Tmave
▶ Litovel - Premium
▶ Cydr Alibi - Perry.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Godziny otwarcia
Według informacji uzyskanych od mojej ulubionej barmanki - Klaudii, "Lawendowa 8" czynna jest w dniach:
czwartek, piątek, sobota, od 19:00.
Niedługo otwarte ma być codziennie od 9:00-10:00.
Pożyjemy - zobaczymyPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Od 9 to już przesada. Wystarczyłoby gdyby była pewność, że zawsze w południe można wpadać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziWedług informacji uzyskanych od mojej ulubionej barmanki - Klaudii, "Lawendowa 8" czynna jest w dniach:
czwartek, piątek, sobota, od 19:00.
Niedługo otwarte ma być codziennie od 9:00-10:00.
Pożyjemy - zobaczymy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPożyliśmy i co?
Póki co dziś wieczorem:
1. Lindemans - Kriek,
2. To Øl - Goliat
3. Ciechan - AIPA,
4. Litovel - Premium,
5. Ale Browar - Naked Mummy,
6. Ale Browar - Sweet Cow,
7. Podgórz - Wujek Vettis,
8. Podgórz - Galaktyka Piwnix,
9. Wąsosz - Steve American Lager,
10. Alibi - Cydr gruszkowy,
Comment
-
-
Nie wiem jak to dziś wygląda, ale we wtorek awaria kanalizy w Lamusie wymusiła wcześniejsze otwarcie Lawendowej. Ponoć to poważna sprawa, która szybko nie miała się zakończyć, zatem być może słowo stało się ciałem i Lawendowa działa codziennie i to od 12.
Comment
-
Comment