Nie przyłożę ręki do oferowania piwa za 10 czy 12 zł. Zejdą do normalnego pułapu, to pogadamy.
Nie o to chodzi.
Rzecz w tym by pomóc im w pozyskaniu dobrego piwa w dobrej cenie.
Jeśli będą takie mieli to i cena będzie niższa (można postawić warunek że cena ma być niższa niż 10zł).
No dobra, skoro to klienci mają decydować, to ja życzyłbym sobie z kranów następujących piw:
1. Policzka 12 (a także 11 i 10)
2. Krakonos 12 (a także 11)
3. Cerna Hora 11 Pater (oraz 10)
To z tych, których w Gdańsku nie uświadczysz.
Ponieważ pozycje 1 i 2 to piwa niepasteryzowane, zadowolę się #3. Cerna Hora ma też piwa ciemne, półciemne i pszeniczne, a to chyba by zadowoliło Bohemię. Zatem może sama Cerna Hora na kranach? Byle nie 12 Lezak, bo to syf. Jeden nalewak mógłby być rotacyjny i oferować np #1 i #2 plus inne ciekawostki - te mniej trwałe. Pomarzyć można.
No dobra, skoro to klienci mają decydować, to ja życzyłbym sobie z kranów następujących piw:
1. Policzka 12 (a także 11 i 10)
2. Krakonos 12 (a także 11)
3. Cerna Hora 11 Pater (oraz 10)
To z tych, których w Gdańsku nie uświadczysz.
Ponieważ pozycje 1 i 2 to piwa niepasteryzowane, zadowolę się #3. Cerna Hora ma też piwa ciemne, półciemne i pszeniczne, a to chyba by zadowoliło Bohemię. Zatem może sama Cerna Hora na kranach? Byle nie 12 Lezak, bo to syf. Jeden nalewak mógłby być rotacyjny i oferować np #1 i #2 plus inne ciekawostki - te mniej trwałe. Pomarzyć można.
Pomysły uważam za dobre.
Gdyby co jakiś czas na kranie rotacyjnym pojawiło się jakieś piwo specjalne, dla mnie byłoby idealnie.
Jutro zamierzam rozmawiać z właścicielami Bohemii, zobaczymy co z tego wyniknie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon;
Coś wynikło?
Ciężko było się dodzwonić.
Dziś się udało - są chętni prawdopodobnie na taką opcję jaką ustalaliśmy
Na jutro jestem umówiony z szefostwem - będziemy ustalać szczegóły.
Jestem dobrej myśli.
Ps. Mają 4 krany.
Lipa. Dali ciała - rozmawiałem ze współwłaścicielką lokalu i była pozytywnie nastawiona, sama (przez naszą wspólną znajomą) prosiła mnie o pomoc w znalezieniu dobrej hurtowni piwa, ale ponoć współwłaściciel zajmuje się piwem i na razie nie zmienił hurtowni
Comment