Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Szeroka 97, Labeerynt
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziTo po co piszą, że od 13:00 skoro od tej nie jest otwarte? Dla mnie to hipokryzjaPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Czynne od 15. W tygodniu panuje tu - podobnie jak w innych pubach w Gdańsku -pewien marazm, mało ludzi i mała rotacja piw. Pub zdecydowanie ożywa w piątek - są nowe piwa obecnie jak zwykle fantastyczna Mera i Simcoe Pils. BARDZO miła obsługa. Obok Pułapki 1 z 2 dobrych pubów w Gdańsku. Recommended.
Comment
-
-
Knajpa jest zajebista, bo ma piwniczy, undergroundowy klimat i lecą tam rock oraz metal, a nie jakieś elektroniczne smęty dla hipsterów z "openera". Ostatnio Slayerek latał aż miło.
Kiedyś miałem wrażenie, że krany były chyba niezbyt dokładnie czyszczone, ale było i minęło. Do tego akustyka taka, że można spokojnie z kimś pogadać.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziOd 4 września lokal będzie czynny od 15:00.
W soboty i niedziele prawdopodobnie od 12:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziCzyli jednak moje rozmowy z Agą i Ryśkiem coś dałyPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
👍 1
Comment
-
Comment