Na jeden z kranów wpłynął Shark z Widawy
Gdańsk, Szeroka 97, Labeerynt
Collapse
X
-
Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziLokal dołączył do portalu www.ontap.pl- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziTo fajnie, ale portal może sam się zareklamować.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Spójrz na to tak, że żaden lokal, który wyręczasz w podawaniu informacji co oferuje nie sypnął groszem na rozwój browarbizu (zawrotne 70 zł rocznie).- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziSpójrz na to tak, że żaden lokal, który wyręczasz w podawaniu informacji co oferuje nie sypnął groszem na rozwój browarbizu (zawrotne 70 zł rocznie).
W wątku dotyczącym danego pubu czy sklepu piszę informacje dotyczące tego lokalu. M.in. po to jest to forum. Czy to niezgodne z regulaminem forum?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Dyskusja odbiegła znacząco od tematu, jak masz chęć, załóż ją w odpowiednim miejscu forum żeby kontynuować polemikę o sposobie moderacji, bo w tym wątku nie ma na to miejsca. Do ad remu Nie znam motywacji, jedynie oceniam co widzę. zamieściłeś kolejny post o tej samej lakonicznej treści o ontap i dlatego zareagowałem.Last edited by ART; 2015-11-26, 15:11.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziDyskusja odbiegła znacząco od tematu, jak masz chęć, załóż ją w odpowiednim miejscu forum żeby kontynuować polemikę o sposobie moderacji, bo w tym wątku nie ma na to miejsca. Do ad remu Nie znam motywacji, jedynie oceniam co widzę. zamieściłeś kolejny post o tej samej lakonicznej treści o ontap i dlatego zareagowałem.
I wpis dotyczył lokalu, w którego wątku go wpisałem.
Ps. Niewygodne posty są usuwane - trudno.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziKolejny??? Zamieściłem tylko jeden post dot. ontap.pl .
I wpis dotyczył lokalu, w którego wątku go wpisałem.
Ps. Niewygodne posty są usuwane - trudno.Last edited by ART; 2015-11-26, 15:23.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedzi10 listopada zamieściłeś 3 identycznej treści wpisy w trzech różnych wątkach i są one do odnalezienia jeśli nie pamiętasz, po trzecim zareagowałem komentarzem, korzystając z funkcji moderatorskiej. Jak wspomniałem, załóż wątek w komentarzach dot. moderacji jeśli Cię to tak gryzie.
Trzy lokale dołączyły do ontap.pl dlatego też w wątkach poświęconych tym lokalom poinformowałem o tym członków forum?
Czy m.in. nie temu służy to forum ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment