Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Szeroka 97, Labeerynt
Collapse
X
-
Last edited by ART; 2015-11-26, 15:40.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ART Wyświetlenie odpowiedziZamieszczanie tej samej treści w wielu wątkach to spam - mniej czy bardziej użyteczny, i do tego się odniosłem. Jeśli treścią forum ma być oddzielny wpis oznajmiający że lokal dołączył do fejsbuka, tłittera, gugielplusa, ontapa, instagrama, i setki innych miejsc, to faktycznie nie temu służy forum, ale może faktycznie ludzie są spragnieni tego typu wpisów
Moim zdaniem forum to służy m.in. informowaniu ludzi o takich sprawach jak np. dołączenie danego lokalu do tego portalu. Jest to istotne gdyż mogą tam znaleźć info na temat tego co aktualnie jest lane w danym lokalu. Po to powstał ten portal i chciałbym by każdy zainteresowany wiedział co gdzie jest lane.
E-prezes też o tym pisał jednak jego post został skasowany.
Lud pragnie informacjiPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziPopieram Arta, pisanie o tym samym (nieważne, że w 3 różnych miejscach) jest ewidentnym spamem. Można założyć wątek odnośnie ontap.
Info dotyczyło danego lokalu i w wątku tego lokalu zostało zamieszczone.
E-prezes miał inne ale jego post został usunięty.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziPopieram Arta, pisanie o tym samym (nieważne, że w 3 różnych miejscach) jest ewidentnym spamem. Można założyć wątek odnośnie ontap.
Ponadto Admin może usunąć wpisy które uwąża za nieodpowiednie.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziNo i udało się
Od 30 maja lub od 1 czerwca lokal będzie otwierany o 12:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziWedług najnowszych doniesień od Agnieszki (właścicielki) Labeerynt będzie otwierał swe podwoje o 12:00 dopiero od lipca br.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziRadio Erewań. Od sierpnia i od 13
Prosiłem, prosiłem i wyprosiłemPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziPocząwszy od dziś lokal czynny od 15:00.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Carlo22 Wyświetlenie odpowiedziTa ich 13.00 była mocno niepunktualna
Najczęściej była to 13:10 - 13:15.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
Comment