Malbork, ul. Kościuszki, Sklepy Cynamonowe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • VanPurRz
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2008.09
    • 4229

Malbork, ul. Kościuszki, Sklepy Cynamonowe

Na deptaku prowadzącym do Zamku, na ul. Kościuszki rozłożone stragany o nazwie Sklepy Cynamonowe. Działają wakacyjnie. Taki klimat Schulza przy teutońskim Zamku Do picia z beczki przegląd Gościszewa (Rycerz, Komtur, Rybak i Pils 55 Mandarina). Ceny około 5-7 zł. Mandarina pyszny, Rycerz trochę starawy był. Z butelek pełen wybór Gościszewa, jednak z uwagą - butelki stoją po prostu na stołach, nie w lodówkach co przy temp. około 30-35 stopni nie jest najrozsądniejsze. Moćna kupić też miody.
    Bardzo fajne miejsce w samym centrum, można się zatrzymać idąc z i na Zamek.
    "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Related Topics

Collapse

• ART
    Łódź, al. Tadeusza Kościuszki 80/82, Pub Spółdzielczy
    ART
    20 kranów, z czego 19 piwnych a 5 z nich obsadzonych piwami z browaru Spółdzielczego. Jest przestronna sala z barem i współdzielony z kawiarnią obok zabudowany taras przed wejściem.

Godziny otwarcia: codziennie od 15 do północy, a w pt. sob do 2:00.

Jest też honorowana...
    2025-03-25, 17:32
  • ART
    Gdynia, skwer Kościuszki 13, Morze piwa
    ART
    Yyy... od 2016r. nie opisane?

Multitap obecnie z 13 kranami. Piwa w dobrym stanie. Dużo butelkowych/puszkowych nowości. Lokal zyskuje na klimacie jak się zapełni, wcześniej sprawia wrażenie dość chłodnego.

Dziwnie tak zastać znajomego z Opola za barem
    ...
    2023-10-17, 21:59
  • Bydgoszczanin
    Piwne sklepy zagraniczne online
    Bydgoszczanin
    Witam. Jakie znacie zagraniczne sklepy z piwem online?Oczywiście chodzi mi o te sprawdzone, a nie te pierwsze lepsze z wyszukiwarki wujka google
    2019-06-23, 17:23
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • borsuklodz
    Łódź, Kościuszki 80/82, Pub Spółdzielczy
    borsuklodz
    Całkiem niedawno otwarty multitap. Do dyspozycji piwa z 20 kijów, Browar Spółdzielczy, a oprócz nich inne rzemieślnicze, dostępne także piwo w butelkach i inny alkohol. Lokal niezbyt duży, ale ciekawie zrobiony, minusem ogródek na parkingu, no ale lepszy taki niż żaden.
    2019-08-21, 11:12
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...