Nie wiem, czy czeka bo już otwarty, czy już niedługo otworzą ,może ktoś blisko mieszka i sprawdzi. Miejsce gwarantuje odpowiednią ilość ciekawskich/ piwoszy..Liczę, że i trunek będzie godziwy.
Gdynia, Bulwar Nadmorski, Browar Port Gdynia
Collapse
X
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziBrowar wystartuje (mam taką nadzieję) w połowie grudnia.
Czy ewentualne otwarcie będzie się wiązać z faktem uwarzenia tam pierwszego domowego piwa? Bo sprzedaż butelkowanego to nie to samo...
M.
Comment
-
-
Plotka niesie, że termin otwarcia browaru został przesunięty na 26 grudnia.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gdina Wyświetlenie odpowiedziWiadomość z dzisiaj i to z pierwszej ręki. Otwarcie 2 poł. stycznia. Brak jednego odbioru. Przypadkiem wiozłem właściciela, dostałem butelkę stouta do spróbowania. Bardzo smaczne, tylko za małoLast edited by abernacka; 2015-12-26, 15:45.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Gdina Wyświetlenie odpowiedziWiadomość z dzisiaj i to z pierwszej ręki. Otwarcie 2 poł. stycznia. Brak jednego odbioru. Przypadkiem wiozłem właściciela, dostałem butelkę stouta do spróbowania. Bardzo smaczne, tylko za mało"Ruszaj się Bruno, idziemy na piwo;
Niechybnie brakuje tam nas!
Od stania w miejscu niejeden już zginął,
Niejeden już zginął kwiat!"
Comment
-
-
W końcu otwierają. W środę 9 marca.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziW końcu otwierają. W środę 9 marca.
Comment
-
-
Krótki filmik z browaru:
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziA co do żarcia?
Zamówiona golonka (34 zł) składała się głownie ze skory i kości. Do tego stary, ledwie odgrzany kartofel neizbyt imponującyh rozmiarów i niezbyt smaczna kapusta zalana sosem piwnym. W komplecie małe (0,125) piwo w postaci najgorszego z oferty Amber Ale.
Na obiad wybrałbym raczej inne miejsce.
Z mięsnych meli jeszcze żeberka za 37 zł, pierś grilowaną na ostro (najtańsza z listy) oraz wołowinę za 72 zł. Być może jeszcze coś.
Są też makarony, ryby, pizze, zupy i desery. Każde z nich w postaci 4-5 propozycji.
Comment
-
Comment