Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
Wyświetlenie odpowiedzi
Starogard Gdański, Skarszewska 5, Browar Kociewski
Collapse
X
-
Last edited by Jimmy_jb; 2017-12-22, 23:41.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb Wyświetlenie odpowiedziOd dzisiaj na kranach nowe piwo - APA. Ekstrakt 12, alkohol ok. 5%, chmielone Amarillo i Citrą.
Comment
-
-
Na krany wrócił Pils (chmielony dla odmiany szyszką), więc obecnie mamy w ofercie na miejscu 6 piw: Lager, Pils, APA, Pszeniczne, Bok, Stout. W butelkach na wynos: Lager, Pils, Pszeniczne, Bok.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb Wyświetlenie odpowiedziNa krany wrócił Pils (chmielony dla odmiany szyszką), więc obecnie mamy w ofercie na miejscu 6 piw: Lager, Pils, APA, Pszeniczne, Bok, Stout. W butelkach na wynos: Lager, Pils, Pszeniczne, Bok.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Nie, to piwo nazywa się Bok Kociewski.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie, to piwo nazywa się Bok Kociewski.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Znów odwiedziłem Starogard.
Odnośnie muzyki się nie zmieniło, nadal sieczkowata, nadal zbyt głośna.
W menu rządzi pizza, ale są też dania "bardziej tradycyjne", jak np. fish & chips, czy żeberka.
Żeberka dają radę, choć jadłem wybitniejsze, co do fish & chips... Może odblokują "Wyspy", będzie można w (prawie) każdym pubie w L. zjeść to danie w bardzo smacznej wersji...
Na kranach m.in. milk stout i bardzo smaczna wersja "marcowego" (chyba?) pt. Wesoły Romek. Nie było, niestety, boka, ale taka to już specyfika rotacji na kranach. Grunt, że całkiem sporo gości w późnej porze obiadowej, to dobrze rokuje.
-
👍 1
Comment
-
Comment