Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Targ Węglowy 6, Zbrojownia Palarnia kawy [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNo to jak jest w końcu, jest to pub, czy restauracja?
Czy ktoś pisał o daniach restauracyjnych ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Byłem dziś. Kuriozalne miejsce.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziByłem dziś. Kuriozalne miejsce.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziOd razu kuriozalne. Dla mnie pierwszy gdański multitap, gdzie nie trzeba stać w kolejce do toalety, bo jest więcej niż jedna. Czyli powrót do normalności.
Co jest nie tak z tym lokalem drogi Pendragonie ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Po pierwsze lokal dla wtajemniczonych - brak reklamy na zewnątrz, że można tam wejść na piwo, a przynajmniej takiej nie widziałem.
Dwa - brak czytelnej oferty piwnej. Puste nalewaki sugerują, że jeszcze nieczynne, albo że leci z nich... kawa - tak sugeruje dziwaczna tablica. Zamiast napisać jakie piwa są w ofercie, to dostajesz do ręki niedbały wydruk komputerowy. Tłumaczą to... rotacyjnością, tak jakby w innych pubach mieli stałe oferty.
Trzy - wystrój, a w zasadzie jego brak. Każdy zydelek z innej parafii. Na kawiarnię jeszcze ujdzie, ale w piwiarniach nie cierpię czegoś takiego. Na plus chyba tylko to, że przynajmniej mój się nie chwiał i że nie ma pufów. Wygląda to jak jakaś wystawka. To miejsce nie ma charakteru i nie wykorzystuje możliwości, jakie dają te atrakcyjne wnętrza.Last edited by Pendragon; 2017-02-06, 22:44.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPo pierwsze lokal dla wtajemniczonych - brak reklamy na zewnątrz, że można tam wejść na piwo, a przynajmniej takiej nie widziałem.
Dwa - brak czytelnej oferty piwnej. Puste nalewaki sugerują, że jeszcze nieczynne, albo że leci z nich... kawa - tak sugeruje dziwaczna tablica. Zamiast napisać jakie piwa są w ofercie, to dostajesz do ręki niedbały wydruk komputerowy. Tłumaczą to... rotacyjnością, tak jakby w innych pubach mieli stałe oferty.
Trzy - wystrój, a w zasadzie jego brak. Każdy zydelek z innej parafii. Na kawiarnię jeszcze ujdzie, ale w piwiarniach nie cierpię czegoś takiego. Na plus chyba tylko to, że przynajmniej mój się nie chwiał i że nie ma pufów. Wygląda to jak jakaś wystawka. To miejsce nie ma charakteru i nie wykorzystuje możliwości, jakie dają te atrakcyjne wnętrza.
Zaproponowałeś by powiesili reklamę ? Ja bym tak zrobił.
Jak dla mnie klimat tworzą ludzie, nie przedmioty...Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Czyli to Twój pomysł by na tablicy pod numerem 1 była africa coś tam, pod 2 nikaragua coś tam, pod 3 dajmy na to arabica xyz, pod 12 piwo jasne, pod 13 piwo ciemne itp itd?
Klimat tworzą ludzie, którzy przyjdą do wnętrza które im odpowiada i jest dla nich wygodne.
Po pierwsze ludzie muszą tam trafić. Póki co są to raczej ludzie przypadkowi (o, po latach otworzyli bramę) + wtajemniczeni.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziCzyli to Twój pomysł by na tablicy pod numerem 1 była africa coś tam, pod 2 nikaragua coś tam, pod 3 dajmy na to arabica xyz, pod 12 piwo jasne, pod 13 piwo ciemne itp itd?
Klimat tworzą ludzie, którzy przyjdą do wnętrza które im odpowiada i jest dla nich wygodne.
Po pierwsze ludzie muszą tam trafić. Póki co są to raczej ludzie przypadkowi (o, po latach otworzyli bramę) + wtajemniczeni.
Mój pomysł dotyczył wyglądu tablicy (kolor, meteriał), a nie jej treści. Z tego co wiem to moich pomysłów jeszcze nie wprowadzono.
Dla mnie i znajomych z którymi byłem wnętrze było wygodne, ale każdy może widzieć to inaczej.
Fakt że brak reklamy jest dużym minusem.
Mówiłeś im o tym ?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedzi...
Fakt że brak reklamy jest dużym minusem.
Mówiłeś im o tym ?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziMówiłeś im o tym ?
Za to długo (i raczej bezskutecznie) tłumaczyłem, w jaki beznadziejny sposób informują mnie (klienta) o swojej piwnej ofercie już w środku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika leona Wyświetlenie odpowiedziWidzę Pendi, że jesteś beton, który nie wie co to post... post... postwielokran
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNie mówiłem, bo zastanowiłem się nad tym dopiero po wyjściu.
Za to długo (i raczej bezskutecznie) tłumaczyłem, w jaki beznadziejny sposób informują mnie (klienta) o swojej piwnej ofercie już w środku.
Kiedy mówiłem im o tym, słuchali z zaciekawieniem i zrozumieniem i przyznali mi rację.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Może mieli już dość wysłuchiwania o tym samym? Albo w pracy była inna załoga?
Comment
-
Comment