Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Podwale Grodzkie 4, Browar PG4
Collapse
X
-
- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
-
-
News
Właśnie dzwoniłem do browaru.
Wygląda na to że otworzą na przełomie marca i kwietnia.
Na starcie będą dostępne 3 piwa + jedno "specjalne" (roracyjnie).
"Specjalne" będzie zmieniało się co około miesiąc.
Jopejskie ma pojawić się na pierwsze urodziny browaru.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedzi...jedno "specjalne" (roracyjnie).
Rozumiem, że to specjalne piwo dla wiernych wracających z mszy roratnej.
Kicha tylko, że piwo im się przeterminuje, bo na roraty trzeba jeszcze parę miechów poczekać .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziMmmm... kolejna nisza rynkowa zagospodarowana .
Rozumiem, że to specjalne piwo dla wiernych wracających z mszy roratnej.
Kicha tylko, że piwo im się przeterminuje, bo na roraty trzeba jeszcze parę miechów poczekać .Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Mieli otwierać wcześnie rano (może równo ze śniadaniami dla gości hotelowych), więc roratnie piwo jak najbardziej wchodziłoby w grę
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziMieli otwierać wcześnie rano (może równo ze śniadaniami dla gości hotelowych), więc roratnie piwo jak najbardziej wchodziłoby w grę
Ps. Będą otwierać codziennie o 7:00 rano co mnie cieszyPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Negocjuj, to może zaczną o 6?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNegocjuj, to może zaczną o 6?
Muszę mieć czas na pracę i treningPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNegocjuj, to może zaczną o 6?
Ale - cytując Sztyca z "Vabanku": nasz klient, nasz per pan .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziDokładnie
Ps. Będą otwierać codziennie o 7:00 rano co mnie cieszy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziPod rurami na stacji Gdańsk-Polibuda jeszcze wcześniej otwierali, a klientela taka była, że nie musiałbyś na siłkę chodzić, bo od razu miałbyś trening
Ten target mi nie pasuje
Trenuję na wyższym leveluPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika canigggia Wyświetlenie odpowiedziPod rurami na stacji Gdańsk-Polibuda jeszcze wcześniej otwierali, a klientela taka była, że nie musiałbyś na siłkę chodzić, bo od razu miałbyś trening
Chwali się, że są miejsca w których można wypić piwo do śniadania...kulturalnie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziWłaśnie dzwoniłem do browaru.
Wygląda na to że otworzą na przełomie marca i kwietnia.
(...).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziMamy już 17 marca, związku z tym, czy wiadomo kiedy w końcu rozpoczną warzyć piwo?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziMoże dla odmiany teraz to Ty zadzwonisz do nich i zapytasz ?
A więc, przed weekendem majowym, napijemy się piwa z nowego gdańskiego browaru
Comment
-
Comment