Władysławowo - zbiorczo

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Władysławowo - zbiorczo

Poza lokalami które opisałem warto wspomnieć, że w zasadzie w 80% lokali dostaniecie Ambera z butelki (także w serię Po Godzinach).
    W sklepach podobnie, do tego Gościszewo w niezłym wyborze. Tak więc chodząc sobie i spacerując możecie wstąpić prawie wszędzie i napić się piwa.
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19291

Mnie brakuje jednak lanych piw z regionu: Gosciszewa, Spoldzielczego. Butelka to nie to samo.

Comment

Related Topics

Collapse

• Gringo
      Mołdawia, Kiszyniów, Strada Aleksandru cel Bun 83, Vdrovapub
      Gringo
      Mołdawia, Kiszyniów, Strada Aleksandru cel Bun 83, Vdrovapub

Pub znajdujący się w sercu miasta, który posiada chyba najlepszą luzacką atmosferę ze wszystkich miejsc odwiedzonych w Kiszyniowie.

Zacznijmy od piwa: W lokalu napijemy się lanych piw z browaru Beermaster który
      ...
      2024-11-08, 19:23
    • Prusak
      Gościszewo, Lechista
      Prusak
      Wahałem się długo, nie wiedząc, gdzie umieścić opis, bo Lechista ma dokładnie takie same parametry jak ich Szewc. (E: 11, 6. A: 4,5). Lechista, bo piwo uwarzone dla kibiców Lechii Gdańsk, więc tym bardziej wygląda to na klon istniejącej już marki. Jako że nie pamiętałem już swoich wrażeń...
      2024-08-02, 17:26
    • dadek
      Czechy, Domažlice, Pivovarská 10, Městský pivovar Domažlice
      dadek
      W połowie 2020 roku w Domažlicích ponownie zaczęto warzyć piwo. Przerwa trwała 24 lata gdy w 1996 zamknięto stary, ale wcale niemały (około 150 tyś. hl rocznie) miejscowy browar. Choć po 6 latach przejęło go miasto, nie było pomysłu na jego wykorzystanie i niestety w 2004 roku zrównano...
      2023-05-18, 04:23
    • dadek
      Czechy, Plzeň, Rooseveltova 4, KEGzistence
      dadek
      Nowy wielokran w sercu plzeňské starówki. Otwarto go u progu jesieni 2022 i mieści się w bezpośredniej bliskości náměstí Republiky (północno-zachodni narożnik). Trafiliśmy tu zupełnie przypadkiem skuszeni wystawioną na chodniku reklamą. Wnętrze niezbyt wielkie ale przyjemne, ściany...
      2023-05-11, 00:45
    • e-prezes
      Władysławowo, Towarowa 15, Sklep Monopolowy
      e-prezes
      Sklep z najlepszym wyborem piw jaki znalazlem we Wladku. Poza miejscowymi Amberem, Bytowem, Gosciszewem, Spoldzielczym takze Pinta i AleBrowar [te ostatnie wybiorczo jednak]. Sztosow brak, ale i tak jest dobrze.
      2017-08-22, 15:27
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...