Władysławowo, Port, Tawerna Glada

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Władysławowo, Port, Tawerna Glada

Tawerna w samym, bardzo ładnym porcie, w budynku zaplecza socjalnego dla rybaków. Jest ogródek z widokiem na port. Wystrój może trochę stołówkowy ale dominuje tu prostota i przepyszne jedzenie (jedno z najlepszych) - zupy, ryby (świeże, łowione), dobrze przyprawiony schabowy i to co wcale nie jest oczywiste (a powinno być nad morzem) - przygotowywane według własnych receptur lokalnie łowione śledzie - no miodzio.
    Do picia - butelkowy Amber
  • e-prezes
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛🥛
    • 2002.05
    • 19298

Bylem rowniez, bo miejscowy polecal. Piwnie to juz powyzej bylo. Bez rewelacji. Jedzenie dobre, duze porcje.

Comment

• e-prezes
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛🥛
      • 2002.05
      • 19298

Podrożało i porcje mniejsze choć spokojnie da się najeść. Z piwem dalej bieda.

Comment

Related Topics

Collapse

• ART
        Turawa Jezioro Średnie, Wędkarska 1, Turawa Port Beach Bar
        ART
        Nad Średnim jeziorem już od jakiegoś czasu wyrosło wiele budek, powstał deptak, plaże toalety. Teraz zaczęło się profesjonalizować

Bar w czarnym kontenerze morskim, do siedzenia paletowe wypoczynki, hamaki, leżaki, pod nogami piasek.

Z piw dostępny Budvar jasny...
        2022-06-23, 19:26
      • elbinger
        Sprzedam pokale restauracyjne EB + inne w komplecie
        elbinger
        Sprzedam w komplecie pokale RESTAURACYJNE EB i masę dodatkowych gratis z lat PRL.
        Jestem mocno elastyczny, mogę zawieźć, mogę kupca przyjąć u siebie w domu.
        Nie chciałbym sprzedawać pojedynczo, bo teraz taka kolekcja już nie do zdobycia.

Jeśli ktoś będzie zainteresowany
        ...
        2022-02-27, 09:06
      • elbinger
        Pokale EB RESTAURACYJNE moje zbiory - Identyfikacja Restauracji i Klubów EB
        elbinger
        Dzień dobry.
        Porządkuję swoje zbiory pokali restauracyjnych i klubowych EB.
        Wszyscy lubimy piwo, chodzimy po knajpkach..
        Czy może ktoś z państwa może pomóc w identyfikacji miast z których pochodzą pokale?
        Część wiem, ale chciałbym uzupełnić te dane.
        Nie...
        2022-02-05, 15:24
      • heckler
        Všejany - Vanovice, Hlavní 58, Pivovar Tahoun
        heckler
        Kolejny browar który powstał we wiosce liczącej niewiele ponad 300 mieszkańców. Všejany - Vanovice to miejscowość leżąca pomiędzy miejscowościami Mlada Boleslav, a Nymburk i oprócz małego stawu, rzeczki i kościoła nic tam nie ma. Dopiero 10.06.22 roku do wiejskich atrakcji dołączyła...
        2023-07-26, 10:21
      • bastion
        Ukraina, Odessa, Czornomorska 19, Pivovarnia Port Royal.
        bastion
        Urządzić mikrus na głównej plaży w Odessie, to świetny pomysł. Oczyma wyobraźni widać tłumy spragnionych plażowiczów przelewające się prze lokal. Rozmiar lokalu w takim razie też musi być odpowiedni no i oczywiście ceny, bo w takim miejscu...
        Akurat w tym przypadku nie wszystko...
        2021-04-27, 21:43
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...