Stegna, Morska 21, Bar Korsarz

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Stegna, Morska 21, Bar Korsarz

Wybór Ambera z butelki przy głównym wejściu na plażu.

Related Topics

Collapse

• Warzywo
    Stegna, Morska 17, Bar Halibut
    Warzywo
    Obok Baru Bosmańskiego lokal o wystroju marynistycznym (bardzo fajnym) z pysznym jedzeniem i sporymi porcjami (naleśniki, schabowy, ryby także z pieca). I dobrym wyborem Gościszewa (Komtur, Drwal, Porter, Rybak, Surfer, Szeryf) z butelki. Mają chleb i ciasto własnego wyrobu - przepyszne.
    ...
    2020-08-07, 20:44
  • dadek
    Jičín, Chelčického 8, Pub Jičín
    dadek
    Firmowa knajpka Minipivovaru Jičín znajduje się tuż przy głównym rynku, w jego południowo-zachodnim narożniku, pod łukowymi podcieniami.
    Są 2 poziomy. Na dole, od razu przy wejściu po lewej stronie, umieszczono małą przeszkloną chłodnię mieszczącą 3 tanki wyszynkowe, z których...
    2025-01-11, 03:32
  • pebejot
    Martynika, Fort-de-France, Cinéma Madiana, Le Deck
    pebejot
    Kolejny browar, tym razem restauracyjny odwiedziłem na Martynice, jednej z większych wysp Małych Antyli, będącej terytorium zamorskim Francji.
    Browar nazywa się Kalinago i ma swoją siedzibę w restauracji Le Deck, działającej w budynku multikina "Madiana" w stolicy wyspy - Fort-de-France....
    2023-04-08, 22:40
  • dadek
    Domaniewek, Starego Browarnika 2, Browar Jabeerwocky
    dadek
    Duuużo wody w rzece Utracie upłynęło nim Browar Jabeerwocky wreszcie podjął produkcję piwa. Różne czynniki wpłynęły na to opóźnienie, generalnie są one znane ludziom z piwnej branży, więc nie będę się nimi tu zajmował. W każdym razie dużym zaskoczeniem było dla mnie gdy we wrześniu...
    2022-09-23, 00:52
  • pebejot
    USA, Key West, 201 William Street, The Waterfront Brewery
    pebejot
    Podróżując w styczniu tego roku po różnych Stanach USA miałem okazję spędzić kilka dni na słonecznej Florydzie.
    Jeden dzień został poświęcony na wycieczkę do Key West.
    Key West jest najdalej wysuniętą na zachód wyspą należącą do archipelagu Florida Keys.
    Odległość...
    2022-06-27, 13:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...