Jantar, Morska 7, Bar Karmazyn

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Warzywo
    Kapitan Lagerowej Marynarki
    🍼🍼
    • 2016.08
    • 955

Jantar, Morska 7, Bar Karmazyn

Bardzo dobre ryby w barze przy rondzie idąc na plażę w Jantarze. Typowy bar letni w którym dostaniemy przegląd piw z Cieszyna (7-8 zł) z butelki.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Grenada, L'anse Aux Epines, West Indies Beer Company
    pebejot
    Grenada to kolejny wyspiarski kraj na Karaibach z browarem restauracyjnym.
    Na samym południowym skrawku wyspy działa browar West Indies Beer Company.
    Obiekt znajduje się przy drodze prowadzącej na plażę Lance Aux Epines Beach w odległości 2,5 km od międzynarodowego lotniska i 7...
    2023-04-19, 11:27
  • concerto
    Kołobrzeg, Morska 6, Maltgarden Beer & Food
    concerto
    Lokal powstał bodaj miesiąc temu, nowoczesny styl, młoda energiczna ekipa w obsłudze. Na kranie 10 piw ze stajni Maltgardena. Do jedzenia, jak to się mówi w obecnej polszczyźnie, tapas Znaczy się w tym przypadku np. tatar z łososia, frytki ze szprotek, zupa piwna, żeberko etc. Stoliki na...
    2021-08-06, 08:57
  • Warzywo
    Stegna, Morska 17, Bar Halibut
    Warzywo
    Obok Baru Bosmańskiego lokal o wystroju marynistycznym (bardzo fajnym) z pysznym jedzeniem i sporymi porcjami (naleśniki, schabowy, ryby także z pieca). I dobrym wyborem Gościszewa (Komtur, Drwal, Porter, Rybak, Surfer, Szeryf) z butelki. Mają chleb i ciasto własnego wyrobu - przepyszne.
    ...
    2020-08-07, 20:44
  • pebejot
    Krynica Morska-Piaski, Słoneczna 37, Four Winds
    pebejot
    Pierwszy browar na Mierzei Wiślanej zlokalizowany jest na samym końcu cyplu, trzy kilometry od granicy Federacji Rosyjskiej.
    Browar restauracyjny i hotel "Four Winds Resort & SPA" został otwarty w 2019 roku.
    Hasłem browaru jest "Na zachód od granicy, na północ...
    2020-06-03, 17:23
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 12:26
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...