Gdańsk, Trakt Św. Wojciecha 149, Hotel Zatoka

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Krakus
    Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
    🥛🥛🥛
    • 2007.04
    • 204

Gdańsk, Trakt Św. Wojciecha 149, Hotel Zatoka

Jest to wygodny (3 gwiazdki) hotel wraz z restauracją, w której można napić się piwa z Browaru Kociewskiego. Niestety, dostępne są tylko piwa butelkowe. W prawdzie jest przy barze nalewak, z którego lano Lagera, jednak od zeszłego sezonu piwa takiego nie leją. Z butelkowych dostępne są (09.08):
    - Pils Kociewski
    - Lager Kociewski
    - Pszeniczne z Kociewia
    - Wesoły Romek
    - Milk Bay.
    Ostatnia zmiana dokonana przez Krakus; 2021-08-09, 21:00.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Gorzów Wielkopolski, Targowa 2, Hotel & Browar Pavco
    pebejot
    Długo zapowiadany browar restauracyjny w Gorzowie Wlkp. w końcu wystartował w 2024 roku, chociaż miał ruszyć już dwa lata wcześniej.
    Znajduje się w 4-gwiazdkowym hotelu Pavco. Hotel drogi i ekskluzywny, podobnie jak restauracja, z tym że lokalizacja hotelu nie za bardzo atrakcyjna....
    2024-09-08, 23:21
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • pebejot
    Jarosławiec, Bałtycka 14, Hotel & Browar Król Plaza
    pebejot
    Na północno-wschodnich rubieżach województwa zachodniopomorskiego, w znanej nadmorskiej miejscowości Jarosławiec, od niespełna roku działa nowy browar restauracyjny.
    Browar znajduje się w ekskluzywnym hotelu Król Plaza.
    Król Plaza to stale rozbudowywany zespół hoteli i apartamentów w...
    2023-06-03, 10:32
  • Krakus
    Gdańsk, ul. Źródlana 3A, Hotel Urbi.
    Krakus
    Owszem, hotel, ale barek w nim też jest.
    Gablota przy recepcji nie wygląda obiecująco. Kilka dni temu były tam tylko dwie butelki: Żywiec i Lech (oraz inne, często potrzebne ludziom rzeczy takie jak gumki i Apap na rano ). Natomiast w znajdującym się w pomieszczeniu obok barze sytuacja...
    2020-07-27, 09:15
  • Pancernik
    Świnoujście, Uzdrowiskowa 23, Browar Dobosz (Hotel "Hamilton")
    Pancernik
    To bardzo ciekawa lokalizacja: jakieś 600 metrów od hotelu "Hilton" (ot, tak zbieżność nazw ) i ze 250 metrów od Browaru "Miedziowego".
    Generalnie, w takiej hotelowo-wypoczynkowo-uzdrowiskowej, nowoczesnej części Świnoujścia.
    W całej dzielnicy, jak i w hotelu...
    2023-05-19, 10:14
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...