Niby byłem nie raz ale uniesień nie było. Dziś rewelacyjnie. Golden October sztos, Tafel pycha, dopiero dopijając szklankę poczułem na końcu posmak karmelu i ostatnia szklanka pils. Moim zdaniem ani czeski ani niemiecki ale bardzo dobry, mocno nachmielony.
PG 4
Collapse
Related Topics
Collapse
-
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
-
Mam problem z wpisaniem tytułu, bo browar najwyraźniej chciałby zapomnieć o nazwie Nepomucen, ale firma tak jest zarejestrowana...
Quadrupel w półlitrowej puszce, hm...
24,5% ekstr.
10,5% alk.
Po otwarciu puchy poczułem galaretkę malinową z odrobiną...-
Channel: Piwo - konkretnie
2024-11-29, 00:44 -
-
Człowiek chodzi spokojnie, nikomu nie wadząc ulicami Koszęcina, a tu zza rogu wyskakuje znienacka Ahumba i wręcza mu dwa flakony błagalnym tonem piskając żeby pod żadnym pozorem nikomu nic nie mówić o tym
Wtf? No to... em... mówie że nikomu poza internetem zupełnie nic nie powiem.
...
-
Channel: Piwa z browarów domowych
-
-
Jest to lokal firmowy browaru Wielka Wyspa - kontraktowca, warzącego w Profesji. Otwarty na początku czerwca.
W lokalu mamy cztery krany. Podczas mojej wizyty, na trzech były piwa z WW, a na ostatnim - z Czterech Ścian. Piwa firmowe to: Pils Olimpijski (mocno nachmielony), Raspberry...-
Channel: Dolnośląskie
-
- Loading...
- Koniec listy.