Gdynia, Bulwar Nadmorski przy Rybkach, Cooler Beach Club

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10867

Gdynia, Bulwar Nadmorski przy Rybkach, Cooler Beach Club

Pod wpływem letniej pogody wybraliśmy się z moją małżonką dzisiaj na "romantyczny" spacer. Tradycyjnie każdy taki spacer kończy się piwkiem w miłym lokalu . Tym razem naszym celem był "Cooler Beach Club", zlokalizowany na plaży w Centrum Gdyni. W klubie leją aż cztery rodzaje piwka. Jest kij z Sambor'em, Martin'em, Premium'em z Broka oraz Hermann'em Muller'em z Rybnika (???) w cenie 4 zł za 0,5l kubek plastikowy . We wspomniamym przybytku odbywają się liczne konkursy i koncerty. Aktualnie trwa tam promcja Broka , za 6 piwek otrzymuje się pokal Broka a za 12 piwek dostaje się kufel.

Ps. Coraz ciekawej robi się na gdyńskiej plaży. Jest już ogródek Ambera, Gocha, Juranda a ostatnio Brok'a.
    Piwna turystyka według abernackiego

Related Topics

Collapse

• pebejot
    USA, San Francisco, 1000 Great Hwy, Beach Chalet Brewery and Restaurant
    pebejot
    Najstarszy istniejący browar restauracyjny w San Francisco działa od 1997 roku.
    Znajduje się w zachodniej części miasta nad samym brzegiem Oceanu Spokojnego w dzielnicy Ocean Beach.
    Można tu dotrzeć linią N muni-metra do stacji końcowej Ocean Beach. Muni-metro to system miejskiego...
    2022-04-18, 11:41
  • Ahumba
    2024.11.03 - Łódź, Spacer Pamięci z Bractwem Piwnym
    Ahumba
    Kontynuacja zapoczątkowanej w 2023 r. tradycji odwiedzania grobów zmarłych członków Bractwa Piwnego. W tym roku odwiedzamy groby zmarłych członków.:
    - Marek Suliga, godz. 11.15, cmentarz "Mania" w Łodzi;
    - Zbigniew Olobry, godz. 12.30, cmentarz "Doły" w Łodzi.
    Start
    2024-11-03
    Koniec
    2024-11-03
    Adres
    Łódż, Cmentarz Mania
    2024-10-31, 14:29
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • ART
    Turawa Jezioro Średnie, Wędkarska 1, Turawa Port Beach Bar
    ART
    Nad Średnim jeziorem już od jakiegoś czasu wyrosło wiele budek, powstał deptak, plaże toalety. Teraz zaczęło się profesjonalizować

Bar w czarnym kontenerze morskim, do siedzenia paletowe wypoczynki, hamaki, leżaki, pod nogami piasek.

Z piw dostępny Budvar jasny...
    2022-06-23, 19:26
  • Javox
    Fierce, Beach Boulevard
    Javox
    Hazy IPA z alko 5.5%
    Chmiele: El Dorado, Azacca, Columbus.

Piana - więcej na początku potem niepełna warstewka.
    Lacing - nie za dużo.
    Gaz - średni.
    Barwa - zamglony, jasny żółto pomarańczowy.
    Aromat - cytrusy, ananas, mango, pomarańcza.
    Smak...
    2024-02-24, 21:01
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...