Aktualnie w ofercie są już tylko piwa beczkowe z Raciborza. Bar będzie czynny do niedzieli. Na zapleczu mają tylko jedną beczkę Racibora mocnego, a zatem ostatni moment żeby wybrać się do Władka
Władysławowo, Sportowa, Belfast Bar [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika tomek35 Wyświetlenie odpowiedziAktualnie w ofercie są już tylko piwa beczkowe z Raciborza.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Dzisiaj zakończyłem sezon letni we Wladysławowie sącząc "Władka Mocnego". Nadal jest wyborne. Szkoda tylko, że w przyszłym roku raczej już nie napijemy się piwa z Raciborza.
Comment
-
-
1 Września jeszcze załapałem się na Władka Mocnego (był bardzo dobry) oraz nie dopiłem Belfasta (podobno niepasteryzowanego) kwaśnego jak diabli. 2 Września już lokal był zamkniętyPrace archeologiczne wykonywane w połowie lat 80. XX wieku "wykazały niezbicie, że pierwszym zrywem ludowym w naszych dziejach było obalenie reakcyjnego reżimu marionetkowego władcy Popiela, idącego na smyczy zachodnioniemieckiej, przez postępowy nurt plebejski, reprezentowany przez rękodzielnika Piasta", a ów Piast posłużył się do likwidacji Popiela myszami domowymi, dlatego też Komitet Obchodu Założenia Kruszwicy postanowił ufundować pomnik przedstawiający Zwycięską Mysz Postępu i Tradycji.
Comment
-
-
Szpiedzy donieśli, że już w najbliższy wtorek ma tu znowu pojawić się piwo z Raciborza!
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSzpiedzy donieśli, że już w najbliższy wtorek ma tu znowu pojawić się piwo z Raciborza!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziHe, właśnie wtorkowe popołudnie zaplanowałem na pobyt w tym przybytku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTo dasz znać czy spełnili obietnicę
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziNie omieszkam zawiadomić zainteresowanych.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziByłeś, czy pogoda zatrzymała?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziLekki deszczyk nas zniechęcił. Jutro ostatecznie jedziemy.
Belfast beczkowy smakował zacnie.
Comment
-
-
Panie powoli tracą cierpliwość ale czekają ciągle na Racibory. Trzymają nalewaki ale w rozmowie dało się wyczuć irytację z powodu niewiadomego terminu przybycia piwa z Raciborza.
Przy ponad 40 stopniowym upale nie ryzykowałem Belfasta"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
A jesteś tam na dłużej, czy przejazdem?
Pytam, bo może uda się komuś namierzyć moment, w którym wyjazd do Władka nabierze sensu Dla mnie oczywiście.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2010-07-13, 12:11.
Comment
-
Comment