Władysławowo, Sportowa, Belfast Bar [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10861

Na szczęście wszystko pozostało po staremu. Nadal w ofercie są dwa rodzaje beczkowego Raciborza (4zł za pół litra) jak i również Belfast (5zł za pół litra) plus trzy rodzaje flaszkowego raciborza: Halne Mocne, Hajduk Mocne oraz Racibor czerwony (4zł za flaszkę półlitrową).

Racibor niepasteryzwony w pełnej krasie:
    Attached Files
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Pendragon
      🥛🥛🥛
      • 2006.03
      • 13952

Ależ ja tu widzę jedna istotną zmianę - pojawiła się szklaneczka! Co prawda "no name", ale zawsze to lepiej niż plastikowy kubek.
      Last edited by Pendragon; 2009-06-30, 21:53.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• tomek35
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2007.02
        • 497

Piękna oferta piwna. W zeszłym roku mocne z Racibora było przepyszne, a jak w tym roku? Jak dopisze pogoda, to wybiorę się w czwartek do Władka

Comment

• abernacka
          🥛🥛🥛🥛
          • 2003.12
          • 10861

Szklanka była/jest moja, przecież z plastikowego kubka nie będę pił piwa
          Ps. Racibor okazał się znakomity!
          Last edited by abernacka; 2009-06-30, 21:58.

Comment

• Pendragon
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13952

A nawet miałem zapytać czy czasami nie prywatna.

No jo, tedy ja pojada z własnym kuflom, ja

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• tomek35
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2007.02
              • 497

Pan Władek (mocne) z beczki pyszny Aktualnie dostępny jest z butelki: Racibor pełne i premium, Halne mocne, Hajduk mocne.
              Last edited by tomek35; 2009-07-02, 18:14.

Comment

• VanPurRz
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2008.09
                • 4229

Fajna knajpka i fajnie, że ciągle leją piwa z Raciborza. Racibor trochę bez charakteru, ani w kierunku goryczki ani w kierunku słodowości. Za to Władek mocny fajnie słodowy.
                "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• abernacka
                  🥛🥛🥛🥛
                  • 2003.12
                  • 10861

W dniu wczorajszym był dostepny z beczki znakomity mocny Racibor. Po za tym w ofercie pojawiło się jak dla mnie nowość "Mocne z Zamku" (6,8% alko.) we flaszce za 3,5zł. Poza tym nadal w ofercie jest Halne oraz czerwony i zielony Racibor.

Comment

• Seta
                    Pułkownik Chmielowy Ekspert
                    • 2002.10
                    • 6964

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
                    W dniu wczorajszym był dostepny z beczki znakomity mocny Racibor. Po za tym w ofercie pojawiło się jak dla mnie nowość "Mocne z Zamku" (6,8% alko.) we flaszce za 3,5zł. Poza tym nadal w ofercie jest Halne oraz czerwony i zielony Racibor.
                    To chyba dobre wiadomości? Skąd ta wściekłość w nagłówku?
                    Wszystkim zainteresowanych zapraszam do Gabinetu Medycyny Estetycznej w Warszawie. Ręczę za jakość usług. Info PW.

Comment

• cukierniczka
                      Sierżant Pijalniowy Zaprawiacz
                      • 2006.01
                      • 143

Złość

Bo komórki nie ma
                      Złośnica

Comment

• piokl13
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2003.06
                        • 946

Jak byliśmy tam ze dwa tygodnie temu za hakiem, to też nam powiedziano, że zwykłego Racibora nie ma, znaczy się jest, ale leci sama piana i pani nie będzie nalewać. Ale ładnie poprosiliśmy (nie pytaliśmy o numer komórki właściciela ) i jakoś kilka udało mi się wypić.

Comment

• Pendragon
                          🥛🥛🥛
                          • 2006.03
                          • 13952

Ja też poprosiłem i się doczekałem Racibora Tyle że ciurkało mi z 15 minut i w efekcie napój się ogrzał to temperatury otoczenia i pozbawił gazu...
                          Piokl - skoro już jesteś taki dowcipny i przywołujesz sytuację z telefonem z innego lokalu, to poczytaj sobie opinie ludzi w księdze gości na ich stronie. Zapewniam, że nie jestem autorem żadnego z tych niepochlebnych wpisów.

Comment

• piokl13
                            D(r)u(c)h nieuchwytny
                            • 2003.06
                            • 946

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                            Ja też poprosiłem i się doczekałem Racibora Tyle że ciurkało mi z 15 minut i w efekcie napój się ogrzał to temperatury otoczenia i pozbawił gazu...
                            W moim przypadku nie było tak źle, czekałem po kilka minut.

...
                            Piokl - skoro już jesteś taki dowcipny i przywołujesz sytuację z telefonem z innego lokalu, to poczytaj sobie opinie ludzi w księdze gości na ich stronie. Zapewniam, że nie jestem autorem żadnego z tych niepochlebnych wpisów.
                            Za karę mam to czytać? To nie można być dowcipnym?

Comment

• Pendragon
                              🥛🥛🥛
                              • 2006.03
                              • 13952

Oj można można śmiech to zdrowie, ale wiesz - akcja spotyka się z reakcją...

A wracając do tematu - to rozumiem, że teraz leja już tylko jeden rodzaj Racibora i tak będzie już do końca tego sezonu? Mi się pani tłumaczyła, że to awaria sprzętowa, więc sądziłem że gdy zjawi się jakaś "męska siła", to naprawi sprzęt lub podepnie następną beczkę (nie bardzo zrozumiałem w którym miejscu jest ta awaria). Teraz tłumaczą się, że to wina piwa a nie sprzętu?
                              Last edited by Pendragon; 2009-08-05, 10:15.

Comment

• abernacka
                                🥛🥛🥛🥛
                                • 2003.12
                                • 10861

(...)

A wracając do tematu - to rozumiem, że teraz leja już tylko jeden rodzaj Racibora i tak będzie już do końca tego sezonu?(...)
                                Były dwa, zielony i czerwony Racibor z beczki.

Comment

Przetwarzanie...
                                X