Za tydzień ponownie dam im szanse.
Władysławowo, Sportowa, Belfast Bar [zamknięte]
Collapse
X
-
-
Mam nadzieję, że lokal wytrzyma tyle czasu. Sporo ludzi pyta o to piwo, co jest pozytywnym objawem w społeczeństwie."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA jesteś tam na dłużej, czy przejazdem?
Pytam, bo może uda się komuś namierzyć moment, w którym wyjazd do Władka nabierze sensu Dla mnie oczywiście."Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"
Comment
-
-
Czyli w lipcu nie będzie. Chyba że wyślą przedpremierowo kilka słabiej odleżakowanych beczek. W końcu dostają je po znajomości, więc jest to możliwe.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
-
Ale ten pokal to miałeś swój chyba?
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle ten pokal to miałeś swój chyba?
Comment
-
-
No no! A toto można kupić?
Tak mnie zastanawia, co też było podłączone jako Mocny Władek. Póki co, to z browaru niby wyszła tylko 12-tka.Last edited by Pendragon; 2010-07-28, 21:40.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziNo no! A toto można kupić?
Tak mnie zastanawia, co też było podłączone jako Mocny Władek. Póki co, to z browaru niby wyszła tylko 12-tka.
Comment
-
-
No toć mówiłem, że telefon strasznie przerywał...
To było tylko jedno czy dwa z Raciborza?Last edited by Pendragon; 2010-07-28, 21:44.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziRacibórz jest już w ofercie.Lwów zawsze polski,Bytom zawsze niemiecki.
1 FOLKSDOJCZ BROWARU :D
Da seufzt sie still, ja still und flüstert leise:
Mein Schlesierland, mein Heimatland,
So von Natur, Natur in alter Weise,
Wir sehn uns wieder, mein Schlesierland,
Wir sehn uns wieder am Oderstrand.
Comment
-
-
W dniu wczorajszym lokal niestety jeszcze był zamknięty.
Co prawda właściciele przygotowują się do otwarcia knajpy w najbliższy weekend, ale pewności nie ma, że zdążą na czas.
Według zapewnień obsługi beczkowy Racibórz ma być w ofercie.Last edited by abernacka; 2011-07-07, 10:09.
Comment
-
-
Racibórz dostepny z beczki w dwóch odsłonach. Raciborskie Niepasteryzowane (4,5zł), Raciborskie Miodowe (6zł), a na dniach ma dojechać równiez Zielone oraz Ciemne.
Na kolekcjonerów czekają wafle:
oraz
Jeżeli Raciborskie by komuś się znudziło, w sąsiednim lokalu serwują piwa z Bielkówka.
Comment
-
Comment