Skończyła się era Mocnego Władka.
Władysławowo, Sportowa, Belfast Bar [zamknięte]
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSkończyła się era Mocnego Władka.
Comment
-
-
Z kija jest Raciborskie Miodowe po 5 za 0,5l, Twierdzowe po 5 za 0,5l, Ciemne za chyba 6 i Zielone za też chyba 6. Piłem dwa pierwsze i były pyszne, co prawda Pani dosyć długo nalewała miodowe ,ale było warto - bardzo smaczne.
Do zjedzenia od fast foodów (kebab cieszył się dużym wzięciem) po zestawy obiadowe, które też ludzie zamawiali, Minusem jest lanie piwa do plastików. W sprzedaży także piwa kompani Piwowarskiej w cenie głównie po 5 zł.
Naprzeciwko jest stoisko Browaru Koreb, na którego piwa się nie skusiłem. Z kija leją Łaskie Jasne za 6 złotych, butelkowa większość.
W kilku sklepach we Władysławowie, w których byłem można kupić Ambera, Łomżę, gdzie nie gdzie niektóre piwa z Namysłowa lub Zduńskiej Woli. Ale ogólnie to Belfast Pub rządzi.
Comment
-
-
Obecnie jest promocja na Ciemne i Miodowe. Piwka po 4.50 i 5.00. Bez promocji lekko kwasne Zielone (5.00) oraz zwykłe Raciborskie 4.50, chociaż to chyba tak na prawdę Twierdzowe. Mimo chęci nie szło uzgodnić tego z obsługa czy to Twierdzowe czy to Raciborskie. No ale nie jest to łatwe, bo np. takie Ciemne w wersji beczkowej ma 7.2 a w butelce 7.0. Tak czy siak, piwka smaczne , poza Zielonym, nawet Miodowe nie było za słodkie, aż dziwne jak na ostatnie poczynania browaru.
Koreb na przeciwko cały czas stacjonuje i nadal rozlewa kwas... Ale o tym może w innym wątku.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Czas rozpocząć sezon 2012. Piwa z Raciborza są znowu polewane we Władysławowie. Jest jasne (Raciborskie), miodowe, zielone i ciemne. Piwo popijamy pod firmowym czerwonym parasolem Raciborskiego.
W ofercie lokalu są także piwa butelkowe z Raciborza po 5 zł. Nowością są piwa butelkowe z Gościszewa i Olsztyna.Last edited by Pendragon; 2012-07-15, 18:12.Złośnica
Comment
-
-
We wszystkie dni tygodnia po 15?
Comment
-
-
A wczoraj, w sobotę, byłeś? Pytam, bo na 11 sierpnia szykuje się ekipa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika jarok3 Wyświetlenie odpowiedziWczoraj szok RJ w butelce 6zł.
Może niedługo podepną coś z MikkelleraPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika e-prezes Wyświetlenie odpowiedziByłem przedwczoraj... Belfast mocno schłodzony i... lekko już nadkwaśniały. Racibor i Władek OK, choć Racibor smakował mi najbardziej. Zielonego nie piłem. Buda dość obskurna w porównaniu do innych na tej ulicy, ale ujdzie. Pomyłką jest 1 zł za kibelek, nawet jeśli zamówiłem jedzenie i piciePierwotnie zamieszczone przez Użytkownika maaniek Wyświetlenie odpowiedzi... oni otwierają wtedy jak się wyśpią
Comment
-
-
Comment