Dyskusja zaczyna odbiegać od temtu, prosze się wstrzymać. Vivę proszę opisać w osobnym temacie, jeśli można.
Gdynia, plaża miejska koło Yacht Klubu MW "Kotwica", Bar "Kaper"
Collapse
X
-
Last edited by Maggyk; 2007-03-08, 11:55.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
-
-
Tylko żeby założyć nowy temat trzeba sie czegoś o tej Vivie dowiedzieć. A posty od tematy odchodzą tylko lekko, jeśli ktoś wejdzie na temat "Kapra" i zobaczy że nie ma już Irisha to od razu zobaczy gdzie go można jednak będzie się napić, wtedy aby zobaczyć szczegóły, pójdzie do odpowiedniego tematu. To moje argumenty co do tych 3 postów.
Comment
-
-
Zaproponowałam, żeby kolega Jimmy_jb założył nowy temat, skoro Vva jeszcze nie ma swojego tematu na forum, a jest tego warta, skoro o niej wspomniał. Nie widzę sensu rozpoczynania nowego tematu tutaj, abym go później wydzielała.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalW Vivie? Może myślimy o różnych knajpach-ja myślałem o pubie Gumiś na rynku.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernackaZ żalem muszę poinformowac was, że lokal wycofał się ze sprzedaży piw z browaru Kormoran
Ja się kajam Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpaPoszukuję
Comment
-
-
Może masz rację, troche daliśmy ciała. Ale myśle że nie pomogło by to, wiesz że łapówki którymi się kusi właścicieli mogą być bardzo zachęcające i własciciele mają tak naprawde głeboko to jakie piwo sprzedają-liczy się tylko kasa, kasa, kasa.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalMoże masz rację, troche daliśmy ciała. Ale myśle że nie pomogło by to, wiesz że łapówki którymi się kusi właścicieli mogą być bardzo zachęcające i własciciele mają tak naprawde głeboko to jakie piwo sprzedają-liczy się tylko kasa, kasa, kasa.
Dlatego też uważam, że jeśli naprawdę leży nam na sercu rozwój polskiego rynku piwnego, to bez względu na przeszkody natury odległości powinniśmy wybrać się bandą do Pruszcza na Irisha, a może nawet do Kwidzyna. Jeśli raz na jakiś czas zrobimy sobie wyjazdową imprezę nic się nikomu nie stanie. Musimy jedynie dograć termin i sprężyć się całą sekcją, całą Pomorską Ławą, by frekwencja dopisała.
Ale to już w innym temacie, bo nas M. do przechmielin wyśle (a temat moim zdaniem należy rozszerzać, by "śmierć" Kormorana w Kaprze nie poszła na marne)Poszukuję
Comment
-
Comment