Jadąc w kierunku Swornychgaci ok.2 km od centrum bar rybny u Leopolda. Przy pysznej rybce (3zł za 100g pstrąga) można się napić Ambera Full. 0,5l - 3zł ze szkła. mniejsze ilości z plastyku
Charzykowy k/ Chojnic, Długa 126, Bar rybny Pod Bocianem (były U Leopolda)
Collapse
X
-
Charzykowy k/ Chojnic, Długa 126, Bar rybny Pod Bocianem (były U Leopolda)
Last edited by Maggyk; 2005-09-22, 06:08.Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Tagi: brak
-
-
wróciłem z Charzykowych i zgroza.
w tym roku u Leopolda tylko Tyskie.
Lanego piwa w Charzykowych poza Tyskim, Specjalem i Warką nie uświadczyszWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
-
-
przepraszam. jeszcze jest lechWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
wróciłem z Charzykowych i zgroza.
Lanego piwa w Charzykowych poza Tyskim, Specjalem i Warką nie uświadczyszPrzepraszamy...Podpis w trakcie tworzenia...
Comment
-
-
alph napisał(a)
A byłeś może w szerszych okolicach (Mylof na przykład) czy wiesz czy jest tam coś do picia? Wybieram się może w weekend i nie wiem czy muszę coś zabierać?Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Ahumba napisał(a)
za to rybkę popijałem AMBERKIEM !!!!
Dokładny adres tego baru rybnego (już nie u Leopolda)
to ul. Długa 126.
Po za tym w Charzykowach bez zmianWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika AhumbaA w tym roku nie było tyskiego
za to rybkę popijałem AMBERKIEM !!!!
Dokładny adres tego baru rybnego (już nie u Leopolda)
to ul. Długa 126.
Po za tym w Charzykowach bez zmian
Reklamy podświetlane są ambera i tyskiego, ogrodzenie (płotek) kasztelańskie, parasole jeszcze inne, a co leją z beczki?
specjal.
W tym roku było to JEDYNE miejsce w Charzykowach, gdzie chociaż butelkowe ambery (classic, mocne i gryf) można było kupićWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
Comment
-
Comment