Drugim lokalem, w którym zabawiliśmy troszeczkę dłużej był " Cockney Pub" na ul.Miszewskiego 17 (wejście od ulicy Grunwaldzkiej), w którym leją Kanclerza z Browaru Brok w cenie 3,5zł za pół litrowy kufel.
Gdańsk, Miszewskiego 17, Cockney Pub
Collapse
X
-
Teraz już Kanclerz i Hermann Muller jest za 4 zł. Tylko że Kanclerz tylko "bywa". Znów napatoczyłem się przy okazji na przygłupią barmanke co nie wiedziała o co pytam jak się spytałem czy Kanclerz jest. Skąd się one biorą i czemu zawsze na takie trafiam?!
-
-
A dla studentów piwo z beczki jest za 3,50 Ale wczoraj wieczorem był tylko Herman z którego po pierwszym pokalu zrezygnowałem na rzecz piw butelkowych. Barmanki (tej starszej) radzę pilnować bo mimo iż sympatyczna i przyjaźnie nastawiona to próbowała mi z piwa nadmiar piany łyżką ściągać przeciwko czemu zaprotestowałem.Mona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
No więcej tam chyba nie pójde. Nie dość że neon i nalewak Kanclerza to są tylko po to żeby się kurzyły to Herman był tak ochydny, że z trudem wypiłem. Piłem to piwo w wielu innych miejscach i było bardzo dobre. A tu od początku zero piany, zero gazy i było gorzkie. A barmanka to bez komentarza... w dalszym ciągu. Piwo tragedia w smaku, reszta ok.
Comment
-
-
Bardzo fajna knajpka w Gdańsku Wrzeszczu .
Lany, bardzo smaczny Kanclerz w cenie 3,50 za 0,5l.
Lokal dla studentów, miła luźna atmosfera.
Nad knajpką swoje próby ma kapela o nazwie Po Drugiej Stronie ( chyba dobrze zapamiętałem nazwę . Młodzi ludzie grający min. rocka po .... kaszubsku
Podczas pierwszej nie jedynej wizyty trafiliśmy właśnie na próbę zespołu ( całkiem fajnie brzmienie
Z relacji właścicielki ( syn gra w zespole ) dowiedziałem się iż chłopaki są u progu kariery , jakieś dyplomy zespołu wiszą za barem, reklama radia, które jest patronem medialnym też
Fajna knajpka studencka, najważniejsze z dobrym i tanim piwkiem
Comment
-
Comment