Mieści się zaraz obok przystanku autobusowego w piętrowym budynku z filarami. Jest Beczkowe Mocne i Miodowe z Ciechanowa, Zlatopramen (3 rodzaje) i kilka ogólnie dostępnych jak np. Żywiec, Carlsberg, Palone, Strong. Ceny umiarkowane 3,5 - 4 złotych za butelkę 0,5 l. Coś tam jeszcze dodatkowo z kija ale zapomniałem co . Jest stół bilardowy (w średnim stanie) i rzutki. Miła obsługa, nie ma problemu jeśli ktoś chce złączyć kilka stołów żeby posiedzieć wygodnie większym gronem. Prosty wystrój - drewniane ławki z oparciami i stoliki.
Pruszcz Gdański, Chopina, pub Szejk [zamknięte]
Collapse
X
-
Proszę wiedz, że nikt nie przyjedzie do pub'u "Szejk" na piwo z butelki. Proszę dowiedz się co leją z beczki.
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rolek(...) Gdyby w Szejku podawali butelkowe Noteckie albo Lwówek - też byś się wzbraniał?
Comment
-
-
Jak bym nie miał w pobliżu możliwości kupna piw np z Ciechanowa w sklepie to bym chodził na nie do knajpy, nie widze w tym nic niezwykłego. A jakbym miał knajpe tylko z laną masówka to chcąc tam posiedzieć brałbym, jakby było, butelkowe - tak jak tu z Ciechanowa.
Dziś byłem tam - na zewnąterz wisi neon "Browary Warszawskie Królewskie - Browar Ciechanów". Niestaty bar otwarty od 16 więc nie byłem w środku.
Comment
-
Comment