Aktualnie w Duszku jest tylko nalewak z Hebanem i Premium ale z niego płynie Kasztelan za 5zł. Ciekaw jestem czy w Gdańsku mozna wogóle teraz się gdzieś napić beczkowego Juranda.
Gdańsk, Św. Ducha 119/121, Pub Duszek [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandal Wyświetlenie odpowiedziJurand już tylko butelkowy. Beczkowy jest Kasztelan i Budweiser BudvarMona Browar Prywatny, Pruszcz Gdański Słoneczna
Comment
-
-
Szkoda tylko, że właściciel/barman nie informuje skąd pochodzi ten Heban. A pochodzi on niestety z kieleckiej "Belgii".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziSzkoda tylko, że właściciel/barman nie informuje skąd pochodzi ten Heban. A pochodzi on niestety z kieleckiej "Belgii".
I ta wersja Hebana bez jurandowego posmaku, chyba troszkę smaczniejsza.
Choć ja i tak wolałem Dublina.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziSzkoda tylko, że właściciel/barman nie informuje skąd pochodzi ten Heban. A pochodzi on niestety z kieleckiej "Belgii".- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedziKegi i kapslochy są markowane browarem Belgia.
Comment
-
-
Duszek
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika ArtK31 Wyświetlenie odpowiedziRewelacyjna knajpka z klimatem
Aukrat trafiliśmy podczas pobytu na długim łikendziu w Trójmieście na mini koncert właścicielki ? lub osoby zaprzyjaźnionej z właścicielstwem.
Starsza nobliwa Pani zagrała na pianinie wiele utworów Szpilmana oraz standarty jaazowe, słowem rewelacja
Oprócz tej atrakcji lany Jurand plus cała gama "mazur" w butelkach , czego można chcieć więcej ???
Właściciel bardzo przyjaźnie nastawiony do kolekcjonerów , na koniec wizyty otrzymałem firmowe szkło z Juranda do kolekcji.
Słowem knajpa choć malutka wielce klimatyczna .... no i ten dzwięk pianina .....
Comment
-
-
Lany Franciszek był tylko na rolbarze w czasie jarmarku. Fenomenalne piwo. Ale wszystko co dobre szybko się kończywww.reddragon.pl <--- najlepsza internetowa gra w przeglądarce. Mi zabrała 5 lat życia. Polecam!
Comment
-
Comment