Bar położony na samym zejściu na plaże w czerwonym namiocie Juranda. W środku lodówka Juranda z Koźlakiem, Jurandem Mocnym i Chiller. Z piw lanych jest Premium za 4,5zł. Jest także nalewak Hebana ale jak zwykle akurat się skończył. Zaczyna być to już denerwujące że we wszystkich miejscach gdzie jest to piwo, akurat się skończyło i "będzie jutro". Gorące pozdrowienia dla dystrybutora Juranda!
Gdańsk, plaża Brzeźno, nazwy brak
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika pepeszZ refleksem to u kolego cieniutko
Znalazłem lokal i nspiłem się Juranda.
Piotrze, jak znalazłeś ten lokal to napisz gdzie go zlokalizowałeś!Comment
-
Po dojechaniu tramwajem linii 13 do Brzeźna wysiadamy na pętli ww. tramwaju, NIE na petli na koncu ulicy Hallera. Po wyjsciu z tramwajuudajemy sie prosto w kierunku morza i na resztkach DAWNEGO mola w Brzeźnie jest namiot Juranda
mam nadzieje ze chodzi o ten wlasnie namiotOstatnia zmiana dokonana przez soki; 2006-07-25, 21:26.Comment
Related Topics
Collapse
-
Na północno-wschodnich rubieżach województwa zachodniopomorskiego, w znanej nadmorskiej miejscowości Jarosławiec, od niespełna roku działa nowy browar restauracyjny.
Browar znajduje się w ekskluzywnym hotelu Król Plaza.
Król Plaza to stale rozbudowywany zespół hoteli i apartamentów w...-
Channel: Zachodniopomorskie
-
-
Na wyspę Hvar ciągną w lecie tłumy i wcale się temu nie dziwię, gdyż miejsce po prostu jest piękne. I nie tylko miasto Hvar ale też np. Stary Grad też ma swój urok. Chociaż malkontenci mogliby to wszystko podsumować zdaniem, że wszystkie miasta, miasteczka i osady w pasie wybrzeża są...3 Photos
-
Channel: Chorwacja
-
-
Kolejny minibrowar w Uzbeckiej stolicy znajduje się w bliskiej odległości ścisłego centrum miasta.
Przy drzwiach wejściowych tabliczka z informacją o selekcji i że wpuszczają tylko w kulturalnym ubraniu. Żadnych dresów i krótkich spodenek.
Pomimo tego, że tylko częściowo...-
Channel: Azja
2019-07-09, 14:47 -
-
Pozwalam sobie zastosować inną pisownię nazwy miasta...
.
Na głównym placu, przepięknym zresztą, jak i większość starówki Cuzco, w podcieniach są schody.
Po wdrapaniu się po lewej stronie jest (niezła zresztą) restauracja "Tunupa", a po prawej "Nuevo Mundo"....-
Channel: Peru
2019-03-31, 13:02 -
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment