Sierakowice, Słoneczna, Pub

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • browarny
    Szeregowy Piwny Łykacz
    • 2006.07
    • 12

Sierakowice, Słoneczna, Pub

Będac u znajomych znalazłem fajną knajpkę. Do jedzenia moze i nie ma wyboru(fast-food)ale Żywca z beczki leją za3,5 a Warkę za3,2 zł!!! Fajna atmosera, mozna zagrać z barmanem w szachy a jak się dobrze zagada można liczyć na jakiś gadżet piwny! Wygrałem z nim 2:1 i załapałem się na polo Żywca.

Related Topics

Collapse

• HaJni
    Szkło Żywca
    HaJni
    W kolekcji szkiełek Żywca z serii Żywiecka Szkoła Piwowarska posiadam: pokal Bock, szklanka Białe, kufel Marcowe, szklanka Saison, szklanka APA, pokal Porter, pokal Szampańskie, szklanka IPA, szklanka Amerykańskie Pszeniczne, pokal Belgijskie Ale. Czy jest coś jeszcze? Czy są wersje miniaturowe...
    2020-02-24, 17:29
  • pebejot
    Krynica Morska-Piaski, Słoneczna 37, Four Winds
    pebejot
    Pierwszy browar na Mierzei Wiślanej zlokalizowany jest na samym końcu cyplu, trzy kilometry od granicy Federacji Rosyjskiej.
    Browar restauracyjny i hotel "Four Winds Resort & SPA" został otwarty w 2019 roku.
    Hasłem browaru jest "Na zachód od granicy, na północ...
    2020-06-03, 16:23
  • kaczka116
    Okocim, Okocim Radler Słoneczna Pomarańcza
    kaczka116
    Piwo gotowe do oceny
    2019-03-17, 20:00
  • Alkoneser
    Browary restauracyjne w Polsce
    Alkoneser
    Cześć,
    mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
    2024-08-05, 11:26
  • Pabllo
    Międzywodzie, Słoneczna 25, Smażalnia 2 Rybaków
    Pabllo
    Wizyta lipiec/sierpień 2018.
    Rekonesans po smażalniach zaowocował wspaniałym odkryciem.
    Najlepsze chyba dania z ryb w Międzywodziu ale co najważniejsze szeroki wachlarz piw niekoncernowych. Butelki - Krafty są w malej ilości ale sporo rzemieślniczych i regionalnych oraz bezalkoholowych....
    2018-08-09, 12:53
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...