Gdańsk, Grunwaldzka 22 (Wrzeszcz), Stacja de Luxe

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • soki
    Kapral Kuflowy Chlupacz
    • 2004.12
    • 34

Gdańsk, Grunwaldzka 22 (Wrzeszcz), Stacja de Luxe

W miare nowa knajpa na Grunwaldzkiej w okolicach Teatru Miniatura i Radia Gdansk urzadzona w dawnej stacji benzynowej. Poza Zywcem leja tam Paulanera za 8,5 zlociszy .Jest tez Paulaner dostepny w butelkach

Paulaner oczywiscie Hefe-Weissber

Czynne
    codz. 10-24

Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-11-05, 18:56.
  • Maggyk
    Szara Adminiscjencja
    🍼
    • 2004.05
    • 5618

A może czasem, by tak miasto podać Mam nadzieje, że nie pomyliłam i naniosłam odpowiednie zmiany. jeśli tak nie jest to prośzę o wyprowadzenie mnie z błędu.
    Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
    Piwo domowe -
    Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
    PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Łapa
      Porucznik Browarny Tester
      • 2007.12
      • 314

Do lanego Lecha, Pilsnera i Tyskiego doszło Książęce Ciemne Łagodne i Czerwone Lager.

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
        Browary restauracyjne w Polsce
        Alkoneser
        Cześć,
        mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
        2024-08-05, 11:26
      • darekd
        Paulaner, Thurn und Taxis Pilsener
        darekd
        Piwo jest opisane tu:

https://www.browar.biz/forum/piwo/pi...taxis-pilsener

ale ten browar z Ratyzbony (Regensburg) już długo nie działa, choć na kontrze jest podany adres (rzeczywiście są budynki magazynowe Thurn und Taxisa),...
        2024-10-10, 23:33
      • abernacka
        Gdańsk, Aleja Grunwaldzka 135a, Marynarz Sklep/Bar
        abernacka
        Takiego lokalu w 3mieście mi najbardziej brakowało. Gdy trójmiejskie kufloteki znikają w zastraszającym tempie, tutaj w w gdańskim Wrzeszczu nastąpiło niecodzienne zjawisko. Otóż, od roku, działa przy dobrze zaopatrzonym sklepie z produktami ukraińskimi, klasyczna kufloteka, w której m.in....
        2024-03-16, 21:12
      • dadek
        Oborniki Śląskie, Grunwaldzka 25, Browar Zbrozło
        dadek
        Majowe szlajanie się po Dolnym Śląsku oczywiście obfitowało w wizyty w browarach już znanych, jak i dla mnie nowych. Z tym w Obornikach był pewien problem gdyż w "internetach" nie było żadnego kontaktu do właścicieli. Jechać "w ciemno" nie lubię, jednak przecież na...
        2021-06-21, 21:13
      • dadek
        Wisła, 1 maja 69 (stacja PKP Wisła Uzdrowisko), Browar Wisła
        dadek
        Najwyraźniej przez zawirowania na browar.biz tego browaru brak do tej pory w bazie choć otworzył się w czerwcu 2020. I chyba nikt z forumowiczów jeszcze się tu nie pojawił.
        Wraz z p-stulka, który wyczaił, że w ramach buntu przedsiębiorców restauracja jest otwarta dla gości, zawitaliśmy...
        2021-03-16, 02:21
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...