Słupsk, Bema / Nowobramska, ogródek Pubu Metro

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Aldach
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2003.07
    • 1269

Słupsk, Bema / Nowobramska, ogródek Pubu Metro

Niewielki ogródek na cztery stoliki położony na ładnym placyku pod drzewem. W ogródku serwowane do plastikowych kubków 0,4 l beczkowe Faxe - 4zł, oraz Brok Kanclerz - 3,5 zł.
    O samym pubie niestety niczego napisać nie mogę bo w środku nie byliśmy. Jest to jedno z niewielu miejsc w Słupsku gdzie można napić się Broka.

Related Topics

Collapse

• pebejot
    Zduńska Wola, Św. Maksymiliana Marii Kolbego 4, Staropolski Ogródek Piwny
    pebejot
    Browar Staropolski od dawna miał swój sklep firmowy, a teraz dorobił się firmowej restauracji.
    Restauracja znajduje się 50 metrów od browaru i nosi skromną nazwę "Ogródek Piwny", ale w rzeczywistości jest na bogato.
    Na sporej powierzchni znajduje się cały kompleks -...
    2024-10-19, 09:24
  • bastion
    Słowacja. Prievidza, Gorazdovo Nabrezie 50, Camelot Pub.
    bastion
    W 2020 roku zaczął warzyć piwo browar rzemieślniczy Galgenberg mieszczący się w małym miasteczku - Nitrianske Pravno na Słowacji.
    Miałem ochotę tam zaglądnąć, ale po rozmowie z właścicielem okazało się że w dniu w którym mogłem przyjechać, niestety nikt nie pracował. Nie...
    2023-02-28, 23:43
  • e-prezes
    Włochy, Mediolan, Camillo Golgi 60, Birrificio Lambrate
    e-prezes
    Nie wiem jak tam trafiłem, ale z racji, że nocowałem w okolicy trudno było nie wpaść następnego dnia, gdy pub przy Adelchi 5 był jeszcze nieczynny, jak większość innych browarów i knajpek w tej części miasta. Czynny jest od 12, więc część wpada tam na lunch, a młodzież po zajęciach....
    2022-10-21, 13:34
  • grzeber
    Filipiny, 1210 Metro Manila, Makati, Poblacion, 5834 Matilde, Joe's Brew
    grzeber
    Tradycyjnie zaznaczam, że to co my uważamy za Manilę, to zbiór wielu (mniej lub bardziej ze sobą połączonych) organizmów miejskich, określanych wspólnie jako Metro Manila.
    Browar Joe's Brew znajduje się w mieście Makati w modnej dzielnicy Poblacion. Bezpośrednia okolica to spokojny...
    2019-12-02, 23:38
  • grzeber
    Filipiny, 1210 Metro Manila, Makati, 1331 Angono, Pivo Praha
    grzeber
    Na wstępnie warto zaznaczyć, że to co my zazwyczaj uważamy za Manilę, to zbiór wielu (mniej lub bardziej ze sobą połączonych) organizmów miejskich, określanych wspólnie jako Metro Manila. Browar Pivo Praha akurat znajduje się w mieście Makati, zaraz przy miejskim ratuszu w niedużym ale...
    2019-11-27, 21:45
  • Loading...
  • Koniec listy.
Przetwarzanie...