Bar na statku m/y "Oskar". Stateczek zacumowany jest na Motławie, koło ul. Rybackie Pobrzeże (deptak przy Motławie) w okolicy Targu Rybnego. Leją tu z beczki Sambora i Faxe za 4,5zł. Można też zjeść m.in. różne rybne dania. Fajne miejsce na wodzie, z atmosferką, szczególnie po zmroku. I czasem fajnie buja.
Gdańsk, Rybackie Pobrzeże, Smażalnia na statku Oskar
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalBar na statku m/y "Oskar". Stateczek zacumowany jest na Motławie, koło ul. Rybackie Pobrzeże (deptak przy Motławie) w okolicy Targu Rybnego. Leją tu z beczki Sambora i Faxe za 4,5zł. Można też zjeść m.in. różne rybne dania. Fajne miejsce na wodzie, z atmosferką, szczególnie po zmroku. I czasem fajnie buja.
Amen
-
-
Ze smażalnią się zgodze Co do Długiego Pobrzeża nie. Długie jest przed (oczywiście jest ona obok) Bramą Świętojańską, za nią poprzez Bramę Straganiarską jest Rybackie Pobrzeże, aż do Baszty Łabędź, obok Targ Rybny. Dalej przechodzi ono w ul. Wartką. Mam przeskanować 2 różne plany miasta? Bardzo mi przykro
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika skandalZe smażalnią się zgodze Co do Długiego Pobrzeża nie. (...)
Twoje !
Comment
-
-
Statek już jest przynajmniej od tygodnia i piwo z Broka też jest pani twierdzi że Faxe (dawno nie piłem tego piwa i nie pamiętam jak powinno smakować).
Cena bez zmian 4.5/0.5 (plastik)
Comment
-
-
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika anteks Wyświetlenie odpowiedzii za karę usmaŻymy
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mamba Wyświetlenie odpowiedziRYBKA AŻ SIĘ W BUZI SAMA ROZPŁYWA OBSŁOGA NA 6
Panga, hahaha?Milicki Browar Rynkowy
Grupa STYRIAN
(1+sqrt5)/2"Nie ma (...) piwa, które smakowałoby wszystkim. Każdy browarnik, który próbuje takie przygotować, skazany jest na klęskę" - Michael Jackson
"Dobrzy ludzie piją dobre piwa" - Hunter S. Thompson
No Hops, no Glory :)
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika mamba Wyświetlenie odpowiedziOBSŁOGA NA 6
Comment
-
Comment