Gdynia, Świętojańska 130, Degustatornia
Collapse
X
-
-
Comment
-
Ale raczej Degustatornia nie składa się z jednoosobowego zespołu. Jeśli chcesz chodzić na promocje to polecam supermarkety.Comment
-
NIeco żenujące stają się reakcje właścicieli/obsługi na jakąkolwiek krytykę. Klient ma prawo oceniać lokal/obsługę. A już wysyłanie kogoś do supermarketu tylko dlatego, że napisał o tym, że skusić do wizyty może go tylko promocja to jest zwykłe chamstwo.
I pytanie - po co robicie promocje skoro klientów którzy się na nią skuszą - wyganiacie?"Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"Comment
-
A niech se obrażają i piszą co chcą - i tak nie ma po co tam chodzić. No bo na co? Na beczkowego Grolscha? Na Lecha Pilsa? Na śliwki, wiśnie w piwie? Na pszeniczne z... sokiem brzoskwiniowym, wiśniowym albo kokosowym? Ohyda....
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Czego można się napić w tym tygodniu? A no, samych smakołyków:
-Wiśnia w Piwie
-Śliwka w Piwie
-Czarna Fortuna
-Czarne Miodowe
-Lech Pils
-Grolsch
.........
Idę do Atuta.Comment
-
To samo w Gdańsku, czego dałem wyraz w stosownym wątku. Komuś coś się pop...
Jak dla mnie ten lokal już nie istnieje. Chyba, że się opamiętają.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzieComment
-
Pozdrawiam
Podobno to jest forum więc można się wypowiedzieć,
czemu krytyka może wypływać tylko i wyłącznie od Was a nie Was?
Oczywiście każde miejsce ma swoje wady i zalety tu mogę się z Wami zgodzić.
Wypowiedziałem tylko swoje zdanie.
Opinii o lokalu nie zmienię, lubię tam chodzić i będę tam chodził.
Zawsze coś dla siebie tam znajdę (pyszny Kozel ciemny)
Pozdrawiam Mariusz.Comment
-
W lokalu znajduje się koło 20 nalewaków. Jednak jest to kolejne miejsce, w którym większość pełni role wystawki. Czynnych jest 7:
1- Rześkie
2- Krusovice Jasne
3- Krusovice ciemne
4- Staropramen
5- Lech pils –tu dla mnie spora niespodzianka
6- Kozel ciemny
7- Tucher weizen
W środku nie było dużo osób. Jedynie w sali z telewizorem spora ilość głośnych kibiców, którzy podczas oglądanego meczu Polska - Grecja, nie wiedzieć czemu przekrzykiwali się w kierunku telewizora coś o Arce Gdynia. Po meczu zrobiło się znacznie ciszej. Ogólnie wrażenia pozytywne, aczkolwiek spodziewałem się większego wyboru piw lanych.Comment
-
W piątek bida z nędzą - jakieś śliwki czy wiśnie, Czarne Fortuny, Zielone Raciborze, Krajany... Z pijalnych tylko dwa rodzaje Skalaków, no ale nie zapłacę przecież 10 zł za to piwo, za które w Duszku płacę 6... Wszedłem i wyszedłem. No i dobrze. Miły wieczór spędziłem w Wejherowie.
-
Odwiedziłem dziś Gdynię - zjadłem pysznego i pożywnego (180g wołowiny lub baraniny) burgera w "Baranola burger" a następnie (korzystając z faktu że otwierają o 15:00) odwiedziłem Gdyńską Degustatornię.
Na kranach nic nadzwyczajnego ale w lodówce czekał na mnie "Artezan Chateau"Mają go po 20 zł.
Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...Comment