Jednak to nie jest aż taki upadek jak myślałem, coś da się wypić. Przy posusze w Gdyni, jeśłi chodzi o knajpy, po upadku "Atutu" (aż żal patrzeć), można zajść.
Gdynia, Świętojańska 130, Degustatornia
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Prusak Wyświetlenie odpowiedziJednak to nie jest aż taki upadek jak myślałem, coś da się wypić. Przy posusze w Gdyni, jeśłi chodzi o knajpy, po upadku "Atutu" (aż żal patrzeć), można zajść.
Comment
-
-
Last edited by Pendragon; 2013-10-18, 15:01.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSensacyjna wiadomość. Tego piwa nie miało być na Pomorzu, a jednak jest
W gdyńskiej Degustatorni:
www.facebook.com/PiwnePomorzePiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSensacyjna wiadomość. Tego piwa nie miało być na Pomorzu, a jednak jest
W gdyńskiej Degustatorni:
www.facebook.com/PiwnePomorze
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika piokl13 Wyświetlenie odpowiedziFacebook płaci za reklamę? Żeby otworzyć ten link i dowiedzieć sie o co chodzi, trzeba założyć konto. Ile dostajesz za jedno?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziA jaki problem żeby założyć konto na FB ?
Po prostu nie chcę mieć tam konta i tyle.
A podawanie takich linków (do stron, na których trzeba mieć konto, żeby coś przeczytać) zamiast informacji, jest dziwne.
Comment
-
-
Strona o alkoholu, dlatego jej nie widzisz bez zarejestrowania.
Facebook mi nic nie płaci, jak już to jemu trzeba płacić...
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment