Gdynia, Świętojańska 130, Degustatornia

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Pendragon
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛
    • 2006.03
    • 13952

Lepiej żebyś widział wcześniej i nastawił się na kupno biletu do Gdańska A może nawet i bliżej, bo do Sopotu? ...

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• tomek35
      D(r)u(c)h nieuchwytny
      • 2007.02
      • 497

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi
      Hola, hola! Ja mój (służbowy ) czerwcowy pobyt w Gdyni opieram logistycznie o Degustatornię, a tu taki numer??? Ludzie, doprecyzujcie tę złą informację, napisaną przez Pendragona! Do kiedy zamknięte?
      Informacje lakoniczną masz na ich stronie:

Domena degustatornia.pl jest wystawiona na sprzedaż w serwisie premium.pl. Domena oczekuje na oferty zainteresowanych, zachęcamy do zakupów.
      Last edited by Maggyk; 2010-05-17, 18:30. Powód: poprawiono cytowanie

Comment

• Kontuar
        D(r)u(c)h nieuchwytny
        • 2010.05
        • 2

Szkoda

Chciałem w sobotę tam zajść ze znajomymi jednak napotkałem na informację na wejściu że jest zamknięte z powodu awarii kanalizacji , chyba tam własnie na świętojańskiej coś się stało .
        Więc informacja jest dość wystarczająca . Taki fajny lokal a taki pech , oby szybko się otworzył.
        Trzymam kciuki

Comment

• Pancernik
          Pułkownik Chmielowy Ekspert
          🥛🥛🥛🥛🥛
          • 2005.09
          • 9793

Informacja na ich stronie pachnie dezinformacją...
          A swoją drogą - lokal z piwem musi mieć sprawną kanalizację .

Poprzednim razem trafiłem tam "Bartka" i teraz chciałbym się w to piwo spokojniej "wdegustować"... ...a tu d... zimna... .

Comment

• Pendragon
            🥛🥛🥛
            • 2006.03
            • 13952

Informacja na ich stronie została doprecyzowana - zamknięte do 10 czerwca.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• piokl13
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2003.06
              • 946

...
              A swoją drogą - lokal z piwem musi mieć sprawną kanalizację .
              ... (.
              Prześledź ten wątek od początku. Tam zawsze mieli problemy z kanalizą

Comment

• Pancernik
                🥛🥛🥛🥛🥛
                • 2005.09
                • 9793

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
                Informacja na ich stronie została doprecyzowana - zamknięte do 10 czerwca.
                Ha! Ja będę "obozował" w Gdyni 10-12.06, więc może... Może... Może 11-go zajrzę, i może... się uda...?

Comment

• Pendragon
                  🥛🥛🥛
                  • 2006.03
                  • 13952

Ha! Ja będę "obozował" w Gdyni 10-12.06, więc może... Może... Może 11-go zajrzę, i może... się uda...?
                  Jest jeszcze taka sprawa - ile i jakie piwa będą mieli po tak długiej przerwie.
                  Gdy śniegi zasypały Polskę (luty?) , to była bida z nędzą, 7 piw, w tym 2 Ambery oraz Perła i Leżajsk (czyli Tatra)... Do tego zdaje się Fortuna Ciemna i Krajan Miodowy (albo coś w ten deseń) - i nie było co pić....
                  Obawiam się, że przez kilka pierwszych dni, zanim się rozkręcą, może być podobnie.
                  A to cię pocieszyłem
                  Ale zawsze możesz wskoczyć w SKMkę - za godzinę będziesz popijał piwko w Gdańsku.

Comment

• Pancernik
                    🥛🥛🥛🥛🥛
                    • 2005.09
                    • 9793

Ale zawsze możesz wskoczyć w SKMkę - za godzinę będziesz popijał piwko w Gdańsku.
                    Gdańsk jest OK, znam tam nawet jeden browar restauracyjny z dobrym piwem .
                    Nie wiem tylko, na ile sztywno będę skoszarowany w Gdyni, wtedy ta godzina "wte" plus godzina "wewte" robi różnicę...

Cóż, w sytuacji bryndzy zawsze mogę się zawiesić na kandelabrach .

Comment

• abernacka
                      🥛🥛🥛🥛
                      • 2003.12
                      • 10862

(...)

Cóż, w sytuacji bryndzy zawsze mogę się zawiesić na kandelabrach .
                      Aktulnie nie mają nic godnego uwagi.
                      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Pancernik
                        🥛🥛🥛🥛🥛
                        • 2005.09
                        • 9793

Off-topując (a może "off-topiąc", bo to nad wodą) dalej - chcecie mnie skłonić, abym w akcie desperacji wziął ze sobą kratę konstancińskich???

Comment

• Pendragon
                          🥛🥛🥛
                          • 2006.03
                          • 13952

Off-topując (a może "off-topiąc", bo to nad wodą) dalej - chcecie mnie skłonić, abym w akcie desperacji wziął ze sobą kratę konstancińskich???
                          Po co wozić drzewo do lasu?

Comment

• Maggyk
                            Szara Adminiscjencja
                            🍼
                            • 2004.05
                            • 5618

Pofftopujcie sobie w innym dziale a najlepiej na PW.
                            Last edited by Maggyk; 2010-05-21, 18:12.
                            Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
                            Piwo domowe -
                            Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych

Reklama w BROWARZE
                            PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D

Comment

• Kontuar
                              D(r)u(c)h nieuchwytny
                              • 2010.05
                              • 2

Jest jeszcze taka sprawa - ile i jakie piwa będą mieli po tak długiej przerwie.
                              Gdy śniegi zasypały Polskę (luty?) , to była bida z nędzą, 7 piw, w tym 2 Ambery oraz Perła i Leżajsk (czyli Tatra)... Do tego zdaje się Fortuna Ciemna i Krajan Miodowy (albo coś w ten deseń) - i nie było co pić....
                              Obawiam się, że przez kilka pierwszych dni, zanim się rozkręcą, może być podobnie.
                              A to cię pocieszyłem
                              (Przepraszam że akurat Ciebie cytuje dopiero odnajduje się na tym portalu, chodzi mi raczej a osobę która stwierdziła że Leżajsk to Tatra )
                              Leżajsk czyli tatra ? Zastanawiacie się co piszecie ? Czy poprostu grupka amatorów udaje specjalistów ? Tatra a leżajsk to nawet smakowo różniące się piwa . Zreszta czytałęm tamten wpis i jeżeli ktoś woli Atut to nie wydaje mi się by jego opinie były wiarygodne .
                              Pozdrawiam znawców
                              Last edited by Kontuar; 2010-05-21, 21:50.

Comment

• Pendragon
                                🥛🥛🥛
                                • 2006.03
                                • 13952

Wg ich serwisu www gdyńska Degustatornia już działa. Na początek 7 piw z nalewaka.

Comment

Przetwarzanie...
                                X