Od dziś z nalewaka Bartek i Czerwony Smok!. Jak ktoś chce na pożegnanie Reginy, napić sie czegoś z tego browaru to w Degustatorni mają jeszcze Pszeniczne w 0,33l za jedyne 4zł.
Gdynia, Świętojańska 130, Degustatornia
Collapse
X
-
No popatrz ja także tam byłem (szkoda, że się minęliśmy) i popijałem Bartka w ramach promocji "duże w cenie małego".
Comment
-
-
Jestem pod wrażeniem oferty...,
piwa n a l e w a k o w e ( sic ) w ofercie aktualnie:
Zywe niefiltrowane
Zywe
Złote Lwy
Koźlak Amber
Beamish Stout
Zlatopramen Pils
Zlatopramen Amber
Zlatopramen Tmavy
Czarna Fortuna
Srebrny Smok
Złoty Smok
Czerwony Smok
Noteckie
Eire
Staropolskie Mocne
Tucher Weiss
Paulaner
Lech Pils
aktualnie nie było ( ale będzie w ciągu tygodnia uzupełnione ):
Bishop's Finger
Porter i Irlandzkie z Krajana
Portos ( Staropolskie )
Konstacin Mocne
Zdrojowe Konstancin
Delirium
Blanche de Namour
Stout Gab
Kujawiak
Erdinger Dunkel
Budweiser
Franziskaner
Primator
.....
+ dziesiątki piw butelkowych...Simon
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa jestem pod wrażeniem samego opisu!
Czy ktoś dysponuje fotką wnętrza z widokiem na bar?
tutaj trochę widać.. www.dompiwa.pl
pozdr
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika JAcksonJa jestem pod wrażeniem samego opisu!
(...)
Czyżbyś chciał wpaść na jedno małe do Gdyni?Last edited by abernacka; 2007-01-10, 16:54.
Comment
-
-
Byłem dziś z Tatą przelotem w Gdyni i nie mogłem się oprzeć wizycie w Degustatorni.
Brawo Krzysiu cały czas widzę postępy (in +) i dzięki za poczęstunek i prezenty.
Tata był zachwycony Fortuną Czarne i dostałem "polecenie" by takie sprowadzić do Smaka (bo ma bliżej )
P.S. Simon też chcę taki dyplom
Comment
-
-
Zamierzam w najbliższym tygodniu "skontrolować" ten przybytek.
Prawdopodobnie w piątek lub sobotęWspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
znasz kaszubskie jeziora?- www.stanicacharzykowy.pl
Comment
-
-
w końcu udało mi się wczoraj pobyć tam trochę dłużej niż kilka chwil. Lokal znamienity, kto nie był niech żałuje(a że trochę drogo? trudno, widać tak musi być). No i stół rozmaitości całkiem nie powiem. Na pewno zawitam tam jeszcze nie raz.
Comment
-
Comment