Lepiej żebyś widział wcześniej i nastawił się na kupno biletu do Gdańska A może nawet i bliżej, bo do Sopotu? ...
Gdynia, Świętojańska 130, Degustatornia
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziHola, hola! Ja mój (służbowy ) czerwcowy pobyt w Gdyni opieram logistycznie o Degustatornię, a tu taki numer??? Ludzie, doprecyzujcie tę złą informację, napisaną przez Pendragona! Do kiedy zamknięte?
Comment
-
-
Szkoda
Chciałem w sobotę tam zajść ze znajomymi jednak napotkałem na informację na wejściu że jest zamknięte z powodu awarii kanalizacji , chyba tam własnie na świętojańskiej coś się stało .
Więc informacja jest dość wystarczająca . Taki fajny lokal a taki pech , oby szybko się otworzył.
Trzymam kciuki
Comment
-
-
Informacja na ich stronie pachnie dezinformacją...
A swoją drogą - lokal z piwem musi mieć sprawną kanalizację .
Poprzednim razem trafiłem tam "Bartka" i teraz chciałbym się w to piwo spokojniej "wdegustować"... ...a tu d... zimna... .
Comment
-
-
Informacja na ich stronie została doprecyzowana - zamknięte do 10 czerwca.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi...
A swoją drogą - lokal z piwem musi mieć sprawną kanalizację .
... (.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziInformacja na ich stronie została doprecyzowana - zamknięte do 10 czerwca.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziHa! Ja będę "obozował" w Gdyni 10-12.06, więc może... Może... Może 11-go zajrzę, i może... się uda...?
Gdy śniegi zasypały Polskę (luty?) , to była bida z nędzą, 7 piw, w tym 2 Ambery oraz Perła i Leżajsk (czyli Tatra)... Do tego zdaje się Fortuna Ciemna i Krajan Miodowy (albo coś w ten deseń) - i nie było co pić....
Obawiam się, że przez kilka pierwszych dni, zanim się rozkręcą, może być podobnie.
A to cię pocieszyłem
Ale zawsze możesz wskoczyć w SKMkę - za godzinę będziesz popijał piwko w Gdańsku.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziAle zawsze możesz wskoczyć w SKMkę - za godzinę będziesz popijał piwko w Gdańsku.
Nie wiem tylko, na ile sztywno będę skoszarowany w Gdyni, wtedy ta godzina "wte" plus godzina "wewte" robi różnicę...
Cóż, w sytuacji bryndzy zawsze mogę się zawiesić na kandelabrach .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedzi(...)
Cóż, w sytuacji bryndzy zawsze mogę się zawiesić na kandelabrach .
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pancernik Wyświetlenie odpowiedziOff-topując (a może "off-topiąc", bo to nad wodą) dalej - chcecie mnie skłonić, abym w akcie desperacji wziął ze sobą kratę konstancińskich???
Comment
-
-
Pofftopujcie sobie w innym dziale a najlepiej na PW.Last edited by Maggyk; 2010-05-21, 18:12.Życie jest jak skrzynka piw rzemieślniczych - nigdy nie wiesz na co trafisz!
Piwo domowe -
Centrum Piwowarstwa - sklep dla piwowarów domowych
Reklama w BROWARZE
PIWO GDZIE - STREFA Z ZASADAMI :D
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJest jeszcze taka sprawa - ile i jakie piwa będą mieli po tak długiej przerwie.
Gdy śniegi zasypały Polskę (luty?) , to była bida z nędzą, 7 piw, w tym 2 Ambery oraz Perła i Leżajsk (czyli Tatra)... Do tego zdaje się Fortuna Ciemna i Krajan Miodowy (albo coś w ten deseń) - i nie było co pić....
Obawiam się, że przez kilka pierwszych dni, zanim się rozkręcą, może być podobnie.
A to cię pocieszyłem
Ale zawsze możesz wskoczyć w SKMkę - za godzinę będziesz popijał piwko w Gdańsku.
Leżajsk czyli tatra ? Zastanawiacie się co piszecie ? Czy poprostu grupka amatorów udaje specjalistów ? Tatra a leżajsk to nawet smakowo różniące się piwa . Zreszta czytałęm tamten wpis i jeżeli ktoś woli Atut to nie wydaje mi się by jego opinie były wiarygodne .
Pozdrawiam znawcówLast edited by Kontuar; 2010-05-21, 21:50.
Comment
-
-
Wg ich serwisu www gdyńska Degustatornia już działa. Na początek 7 piw z nalewaka.
Comment
-
Comment