Działa, działa... Dzwoniłem, zajrzałem. Pustawo, cichawo, wprowadziłem przyjemne "Brackie" z kija i tyle mnie widzieli. "Bartek" ma być... ...niebawem...
Gdynia, Świętojańska 130, Degustatornia
Collapse
X
-
Po remoncie węzła na wprost wejścia do lokalu powstał bardzo wygodny przystanek autobusowo-trolejbusowy. Dla nadjeżdżających z kierunku Redłowa bardzo wygodne rozwiązanie - dotyczy wszystkich linii autobusowych oraz trolejbusów skręcających w Śląską.
W samej Degustatorni nie byłem, bo była dopiero 14-ta
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
-
Ja niestety wyszedłem bardzo niezadowolony z knajpy wczoraj, nie ma co się oszukiwać, piwo leją zepsute. Na cztery piwa, jakie kupiłem dwa były zepsute.
Wiem, że sprawa jest skomplikowana, bo piwo może trafić do knajpy już w nie najlepszej kondycji, ale niestety odpowiedzialność jednak przyjmuje lokal, po prostu moim zdaniem nie wypada sprzedawać nadpsutego piwa.
Piszę to dlatego, że sytuacja nie zdarzyła się raz w tym miejscu. Na wiosnę miałem identyczną sytuację.
Zapewne za kilka miesięcy znowu odwiedzę to miejsce. Obiecuję odszczekać wszystko jeśli coś się w tej kwestii zmieni."If you see a beer, do it a favor, and drink it. Beer was not meant to age." Michael Jackson
Comment
-
-
Niestety takie kwiatki potwierdzają moją tezę, że piwne Trójmiasto zieje nudą. Może gdyby pojawiła się konkurencja w 3mieście, wspomniana patologia by była wyeliminowana.
Comment
-
-
Cięzko mi....
Gdy czytam Wasze fachowe opinie, a od dawna to robie to zwykle byłem pełen podziwu i kierowałem się waszymi sugestiami. Zawiodłem sie jednakl na Waszym zdaniu.
Najgorszym miejscem jakie odwiedziłem jest Wasz ulubiony atut.
Gdybym wiedział że tak obeznana piwna kadra lubi zwykłe wybaczcie ale speluny to odrazu bym zwątpił w wasza wiarygodność. Jednak Degustatornia okazała sie strzałem w 10tkę i odkąd tam chodzę to nigdy nie zdarzyło mi się trafić na nic kwaśnego może macie pecha i trafiacie w ten najgorszy przeoczony moment ?
Pozdrawiam Piwosz z Trójmiasta.
Comment
-
-
Jeśli w "spelunie" leje się dobre piwo a w wymuskanym z założenia lokalu - kwasa, to wybór jest oczywisty.- Wspieraj swój Browar! Stań się Premium - Użytkownikiem!
- Moje: zbieranie - Opole & warzenie - Browar Domowy Świński Ryjek ****
- Uwarz swoje piwo domowe z naszym Centrum Piwowarstwa
Sprawy dotyczące postów/wpisów/wątków/tematów zgłaszaj proszę narzędziem "Zgłoś [moderatorowi]" (Ikonka flagi przy danym wpisie).
Comment
-
-
O ile mi wiadomo w tym jak to nazwałeś "wymuskanym lokalu" nie maja w repertuarze jednego piwa choć mogę się mylić, tylko mimo wszystko Lokal Atut w ktorym przeważa woń brudu nie zrekompensuje tego wszytskiego piwem. Przepraszam wiem każdy ma swoje upodobania jednak Lokalowi Atut mówie stanowcze nie.
I pozdrawiam was bo może kiedys jeszcze znajdziecie lokal godny polecenia .
Comment
-
-
Taka uwaga, która od lat mi się nasuwa. Ogólnie wszystko fajnie, raz lepiej, raz ciut gorzej. Ale jedna rzecz IMHO zdecydowanie do poprawki. Od zawsze.
Temperatura piwa lanego - Koźlak i Żywe - powinna być wyższa. Piwo jest bardzo zimne i przez to mocno traci. Ja wiem, że muszę odczekać aż się ogrzeje i wtedy cieszyć się pełnym smakiem, ale co z tymi, którzy nie wiedzą i mogą czuć się zawiedzeni naszym jedynym regionalnym wyrobem? Koźlak w ogóle nie lubi silnego chłodzenia. Żywe n/f ostatnio było pyszne, to piwo naprawdę się trzyma, ale smakowało dopiero po odstaniu i "wymacaniu szkła" przez co najmniej 15-20 minut. Lejecie za zimne!!!
M.Last edited by beaviso; 2012-01-13, 14:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika beaviso Wyświetlenie odpowiedzi(...)mogą czuć się zawiedzeni naszym jedynym regionalnym wyrobem? (...).
Comment
-
-
Jedynym dostępnym w lokalu, chociaż podobno dawniej i Rycerz bywał w D.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJedynym dostępnym w lokalu, chociaż podobno dawniej i Rycerz bywał w D.
Comment
-
Comment