Gdynia, Świętojańska 130, Degustatornia

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Bombadil13
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2005.05
    • 2479

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
    ...podobno dawniej...
    Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika abernacka Wyświetlenie odpowiedzi
    ...podobno w ostatnim okresie...
    No to macie sprawdzone dane
    Poszukuję

Comment

• abernacka
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛🥛
      • 2003.12
      • 10862

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Bombadil13 Wyświetlenie odpowiedzi
      No to macie sprawdzone dane
      W dniu wczorajszym "Viva Hel", był dostepny.

Dodatkowo w ofercie jest również Atak Chmielu.
      Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• disko
        Kapral Kuflowy Chlupacz
        • 2010.04
        • 76

Byłem po raz pierwszy, obsługa beznadziejna - barman był wręcz chamski. Do pozostania skusił mnie jedynie Bishop's Finger z kija za 10zł. Do ponownych odwiedzin skusi mnie jedynie podobna promocja.

Comment

• smakoszek
          D(r)u(c)h nieuchwytny
          • 2009.05
          • 62

Jade w delegację do Gdańska I będę na 100 % w Degustatorni. Nic mnie nie zniechęci, bo jestem tam zawsze, jak tylko nad morze praca mnie zawiezie.

Comment

• Tojad
            Szeregowy Piwny Łykacz
            • 2012.05
            • 1

Degustatornia w Gdyni

Hmm... miałam nadzieje,ze znajdę tam ciemne pivo Saris- słowackie...mniammm......ale to chyba jeszcze nie teraz.

Comment

• piwosz70
              D(r)u(c)h nieuchwytny
              • 2011.09
              • 4

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika disko Wyświetlenie odpowiedzi
              Byłem po raz pierwszy, obsługa beznadziejna - barman był wręcz chamski. Do pozostania skusił mnie jedynie Bishop's Finger z kija za 10zł. Do ponownych odwiedzin skusi mnie jedynie podobna promocja.
              Ale raczej Degustatornia nie składa się z jednoosobowego zespołu. Jeśli chcesz chodzić na promocje to polecam supermarkety.

Comment

• VanPurRz
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2008.09
                • 4229

NIeco żenujące stają się reakcje właścicieli/obsługi na jakąkolwiek krytykę. Klient ma prawo oceniać lokal/obsługę. A już wysyłanie kogoś do supermarketu tylko dlatego, że napisał o tym, że skusić do wizyty może go tylko promocja to jest zwykłe chamstwo.
                I pytanie - po co robicie promocje skoro klientów którzy się na nią skuszą - wyganiacie?
                "Nie myśl o tym, że wszystko się kończy. Myśl, że wszystko się dopiero zaczyna. To, co powinno być życiem: spokój, wolność i cisza" M. Hłasko, "Ósmy dzień tygodnia"

Comment

• Pendragon
                  🥛🥛🥛
                  • 2006.03
                  • 13952

A niech se obrażają i piszą co chcą - i tak nie ma po co tam chodzić. No bo na co? Na beczkowego Grolscha? Na Lecha Pilsa? Na śliwki, wiśnie w piwie? Na pszeniczne z... sokiem brzoskwiniowym, wiśniowym albo kokosowym? Ohyda....

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• abernacka
                    🥛🥛🥛🥛
                    • 2003.12
                    • 10862

Czego można się napić w tym tygodniu? A no, samych smakołyków:
                    -Wiśnia w Piwie
                    -Śliwka w Piwie
                    -Czarna Fortuna
                    -Czarne Miodowe
                    -Lech Pils
                    -Grolsch
                    .........

Idę do Atuta.
                    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

• Pendragon
                      🥛🥛🥛
                      • 2006.03
                      • 13952

To samo w Gdańsku, czego dałem wyraz w stosownym wątku. Komuś coś się pop...
                      Jak dla mnie ten lokal już nie istnieje. Chyba, że się opamiętają.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• piwosz70
                        D(r)u(c)h nieuchwytny
                        • 2011.09
                        • 4

Pozdrawiam

Podobno to jest forum więc można się wypowiedzieć,
                        czemu krytyka może wypływać tylko i wyłącznie od Was a nie Was?
                        Oczywiście każde miejsce ma swoje wady i zalety tu mogę się z Wami zgodzić.
                        Wypowiedziałem tylko swoje zdanie.
                        Opinii o lokalu nie zmienię, lubię tam chodzić i będę tam chodził.
                        Zawsze coś dla siebie tam znajdę (pyszny Kozel ciemny)

Pozdrawiam Mariusz.

Comment

• DoktorK
                          Szeregowy Piwny Łykacz
                          • 2010.10
                          • 21

W lokalu znajduje się koło 20 nalewaków. Jednak jest to kolejne miejsce, w którym większość pełni role wystawki. Czynnych jest 7:
                          1- Rześkie
                          2- Krusovice Jasne
                          3- Krusovice ciemne
                          4- Staropramen
                          5- Lech pils –tu dla mnie spora niespodzianka
                          6- Kozel ciemny
                          7- Tucher weizen

W środku nie było dużo osób. Jedynie w sali z telewizorem spora ilość głośnych kibiców, którzy podczas oglądanego meczu Polska - Grecja, nie wiedzieć czemu przekrzykiwali się w kierunku telewizora coś o Arce Gdynia. Po meczu zrobiło się znacznie ciszej. Ogólnie wrażenia pozytywne, aczkolwiek spodziewałem się większego wyboru piw lanych.

Comment

• Pendragon
                            🥛🥛🥛
                            • 2006.03
                            • 13952

W piątek bida z nędzą - jakieś śliwki czy wiśnie, Czarne Fortuny, Zielone Raciborze, Krajany... Z pijalnych tylko dwa rodzaje Skalaków, no ale nie zapłacę przecież 10 zł za to piwo, za które w Duszku płacę 6... Wszedłem i wyszedłem. No i dobrze. Miły wieczór spędziłem w Wejherowie.

Comment

• Balesss
                              Kapral Kuflowy Chlupacz
                              • 2012.09
                              • 54

Wpadł mi w ręce nowy cennik. 12 zł za Pintę i AleBrowar z butelki. Jak dla mnie, czerwona kartka,

Comment

• Antylop
                                Major Piwnych Rewolucji
                                • 2009.10
                                • 1415

Odwiedziłem dziś Gdynię - zjadłem pysznego i pożywnego (180g wołowiny lub baraniny) burgera w "Baranola burger" a następnie (korzystając z faktu że otwierają o 15:00) odwiedziłem Gdyńską Degustatornię.
                                Na kranach nic nadzwyczajnego ale w lodówce czekał na mnie "Artezan Chateau" Mają go po 20 zł.
                                Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...

Comment

Przetwarzanie...
                                X