Gdynia, Starowiejska 54, Karczma Gdyńska

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10867

Gdynia, Starowiejska 54, Karczma Gdyńska

"Karczma Gdyńska" jest to chyba jedyny lokal w Gdyni gdzie aktualnie można zjeść smaczną pizze oraz napić się Broka z beczki. W swojej ofercie mają dwa rodzaje Broka: Hermann Muller oraz Sambor. Niestety wczoraj mieli jedynie Sambora w cenie 5 złotych za półlitrową szklankę.
    Piwna turystyka według abernackiego
  • abernacka
    Generał Wszelkich Fermentacji
    🥛🥛🥛🥛
    • 2003.12
    • 10867

Nie ma już w ofercie Broka jest za to „pyszne” Tyskie.
    Piwna turystyka według abernackiego

Comment

Related Topics

Collapse

• Alkoneser
      Browary restauracyjne w Polsce
      Alkoneser
      Cześć,
      mam taki niecny plan odwiedzin wszystkich browarów restauracyjnych w Polsce, tylko problem stanowi ustalenie ich kompletnej listy. Już myślałem, że mi się to udało i takich miejsc jest 109, ale w zeszły weekend byłem w Giżycku i okazało się, że tam również jest minibrowar...
      2024-08-05, 11:26
    • heckler
      Cieszyn, Katowicka 136, Browar - Karczma Pod Czarnym Kogutem
      heckler
      Bardzo się cieszę, że właśnie taki lokal powstał akurat w Cieszynie. Lubię tam jeździć, lubię klimat tego miasta, a na moim piwnym szlaku właśnie dodałem Czarnego Koguta.
      Browar wystartował pierwszego marca, a nam udało się ich odwiedzić dwa i pół tygodnia później czyli 18 marca. Browar,
      ...
      2023-03-22, 16:08
    • ART
      Gdynia, skwer Kościuszki 13, Morze piwa
      ART
      Yyy... od 2016r. nie opisane?

Multitap obecnie z 13 kranami. Piwa w dobrym stanie. Dużo butelkowych/puszkowych nowości. Lokal zyskuje na klimacie jak się zapełni, wcześniej sprawia wrażenie dość chłodnego.

Dziwnie tak zastać znajomego z Opola za barem
      ...
      2023-10-17, 20:59
    • Warzywo
      Gdynia, Starowiejska 60 Chmielowa Zatoka/Ekspresso/Coś jeszcze
      Warzywo
      Ciąg trzech knajpek które mają potencjał na "mordownie" heheh,. Jest lokalne towarzystwo, jest wódeczka, jest Braniewo z butelki, chyba też coś regionalnego typu Amber. To taki ciąg trzech knajpeczek o prostym wystroju na przeciwko dworca Gdynia Główna.Wiadomo gdzie spędzić czas...
      2017-08-25, 10:51
    • marecki12
      Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
      marecki12
      Gdynia, ul. Admirała Józefa Unruga 52, Alkohole Winoteka
      Nowy sklep na Obłużu i dzisiaj zakupiłem 5 piw z Browaru Mikołajki : APA, NEIPA, marcowe, lager, Wheat IPA
      2021-06-09, 18:22
    • Loading...
    • Koniec listy.
    Przetwarzanie...