Herbaciarnia/Kawiarnia na gdanskim Starym Mieście. Lany Amber Żywe w świetnej jak na tę okolicę cenie 4 zł/ 0,5l. Spokojne miejsce, miła obsługa, mozna zapalic shishę, z tego co pamietam to chyba 13 zł/ nabicie.
Gdańsk, Szeroka 119/120, Cup of Tea - Żywe Club [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika earl_greyHerbaciarnia/Kawiarnia na gdanskim Starym Mieście. Lany Amber Żywe w świetnej jak na tę okolicę cenie 4 zł/ 0,5l. Spokojne miejsce, miła obsługa, mozna zapalic shishę, z tego co pamietam to chyba 13 zł/ nabicie.
-
-
Lokal dołączył do kampanii "Lokal bez papierosa".
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziLokal dołączył do kampanii "Lokal bez papierosa".
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemass Wyświetlenie odpowiedzichyba dawno nie byliscie tam panowie/panie
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemass Wyświetlenie odpowiedzibrowar z kija za 6
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika przemass Wyświetlenie odpowiedzizanim napiszesz rewelacje to sprawdz dane chlopaku/dziewczynko
Miło, że odnawiasz informacje o ofercie piwnej danego lokalu ale pisz konkretniej proszę bo powyższa informacja niewiele wnosi.
Comment
-
-
cup otea - żywe club
witam i zapraszam po nowemu
w styczniu był duży remont, lokal zmienił trochę formułę
teraz to cafe/pub, 40 gatunków piw,
zywe, kozlak , zlote lwy, zywe niefiltr z beczki,
reszta oferty amber z buteli, caly obolon z butelki, zlatopramen 3 rodzje , złoty baźant , stropramen itd
zapraszam na nasza strone tam znajdzicie menu
Comment
-
-
foto
kilka zdjęć dla tych co jeszcze nie byli
zobaczcie takźe nasz sklep, juź 200 gatunków piw
sklep ANOL ul. Płocka 3 gdańsk ujeścisko
i przyłczcie sie do nas
Comment
-
-
anol, proponuję zacząć od uzupełnienia profilu. Wtedy i geszeft jakoś się ułożyW trakcie aktualizacji: Moje receptury (na razie brak casu)
Comment
-
-
A jednak szkoda poprzedniego formatu.... Co prawda byłem tam tylko raz, ale wybrana herbata bardzo mi smakowała.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Comment
-
Comment