Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Szeroka 119/120, Cup of Tea - Żywe Club [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedzi(...)Interesuje mnie co jeszcze, poza Rauchbockiem tam wczoraj lali?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Piwosz306 Wyświetlenie odpowiedziCo aktualnie jest z beczki? Jestem właśnie w Trójmieście
- Rauchbocka,
- Żywe,
- Fortunę Czarną,
- Fortunę Wiśniową.
Comment
-
-
News
Właśnie dzwoniłem do pubu, bardzo miły blond głos kobiecy poinformował mnie, że w beczce zostało jeszcze sporo Rauchbocka.
Zapraszam chętnych do degustacji (kobiety mile widziane jako gość specjalny).
Będę w pubie jutro od ok.12:00 do 14:00 - 15:00.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziCzy ktoś wie co obecnie jest na nalewakach?
Comment
-
-
News
"Angielskie śniadanie" już się skończyło (w dniu kiedy się kończyło, 0,4 L kosztowało 5 zł)
Obecnie na nalewaku "Żywe", które (trzeba przyznać) sprzedaje się w tym pubie najlepiej
Zobaczymy co pojawi się na drugim nalewaku...
Z butelki (ciekawsze pozycje):
- Pinta: "Angielskie śniadanie", "Odsiecz wiedeńska", "Dobry wieczór"
- Ale Browar: "Rowing Jack", "Black Hope", "Amber Boy", "Sweet Cow"
- Ciechan Stout
- Corneliusy
- Amber: "Pszeniczniak", "Złote Lwy", "Koźlak"
- Kozel svetly
- Kormoran
Ps. W planie lekka przebudowa (przedłużenie) baru. Pojawią się też nowe nalewaki - być może kupione niezależnie (nie od dostawców piwa). Plus jest taki, że właściciele będą mogli lać z nich piwa wg własnego upodobania (niezależnie od dostawców).Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Co jak co, ale Żywe powinno być w gdańskich pubach normą. Z beczki to zupełnie inne piwo i bardzo pijalne. Wstyd też, że nie można znaleźć niefiltrowanej wersji, przecież do browaru można i byle rowerem dojechać ;-)
PS.
Wiem, że niefiltrowane pojawia się w Degustatorni, ale zbyt rzadko.
Comment
-
-
No niestety, dziś z kranu tylko przebrzydła polococta z Fortuny. Zatem wizyta trwała 15 sekund.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pojawił się lekki powiew Belgii: butelkowe: Delirium Tremens, Kwak, Westmalle Trapist.
No i wreszcie właściciele mają dwa własne nalewaki! Będą mogli lać z nich dowolne piwa - pracują nad sprowadzeniem beczek z browarów kontaktowychPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
O! Dobra wiadomość. Będzie konkurencja.
A 2 pozostałe to na Ambera?Last edited by Pendragon; 2013-02-06, 20:07.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment