Wczoraj nie było żadnego piątego nalewaka. Z czterech w jednym było sucho, z jednego lała się Fortuna, z kolejnych Imperium Atakuje i Abbot Ale
Gdańsk, Szeroka 119/120, Cup of Tea - Żywe Club [zamknięte]
Collapse
X
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziWczoraj nie było żadnego piątego nalewaka. Z czterech w jednym było sucho, z jednego lała się Fortuna, z kolejnych Imperium Atakuje i Abbot AlePiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
"Imperium atakuje" nie pojawiło się tu na kranie jeszcze nigdy.
W tej chwili jest go sporo w butelkach.
Dziś na kranach:
▶ Żywe
▶ Viva la vita
▶ Namysłów Pils
Dziś dostawa - ma być coś ciekawegoPiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziJesteś pewien, że Imperium było z beczki?
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziBarman mi powiedział, że leją Imperium. Nie wiem, nie sprawdzałem organoleptycznie. Zresztą to nie pierwszy raz w Cup of Tea, kiedy barman nie wie co ma na kranach
Ale przekażę Szymonowi (właścicielowi) Twoją uwagę.
Wiem, że zależy im na klientach i myślę, że poprawią się w tym zakresiePiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Też spotkałem się z taką sytuacją, więc jest coś na rzeczy.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Jimmy_jb Wyświetlenie odpowiedziKtoś wie czy w Cup of Tea bywa Żywe niefiltrowane? Albo gdziekolwiek w Gdańsku?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
A ceny?
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
Comment