Szymon zna drogę do mnie, myślałem że Ty coś wiesz
Gdańsk, Szeroka 119/120, Cup of Tea - Żywe Club [zamknięte]
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Krany
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziA co teraz na kranach w Cup of Tea?
- Perła Chmielowa
- Apetyt na Życie
- Irlandzkie
- Wołek Zbożowy
Do podpięcia:
- Jan Olbracht - Piernikowe
- ŻywePiwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Lokal w obecnym miejscu przechodzi do historii. Szymon już rozgląda się za nową lokalizacją. W czwartek 30 stycznia impreza pożegnalna.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziLokal w obecnym miejscu przechodzi do historii. Szymon już rozgląda się za nową lokalizacją. W czwartek 30 stycznia impreza pożegnalna.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Ostatnia impreza w "starym" Cup of Tea
Jutro (czwartek) około 18:00 rozpoczyna się ostatnia impreza w "starym" Cup of Tea.
Na kranach zagoszczą:
▶ Żywe
▶ Atak Chmielu
▶ Rowing Jack
▶ Fortuna czarna
Oprócz tego przewidziana jest niespodzianka
Zapraszam w imieniu Szymona.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziOd dziś lokal nieczynny. Będzie reaktywowany w innym miejscu.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Łapa Wyświetlenie odpowiedziCzy wiadomo już coś o tym innym miejscu?Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziRozmawiałem z Szymonem i mówił mi, że na razie nie wygląda to dobrze...
Comment
-
Comment