Gdańsk, Szeroka 119/120, Cup of Tea - Żywe Club [zamknięte]

Collapse
X

• Filtruj
  • Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • Łapa
    Porucznik Browarny Tester
    • 2007.12
    • 314

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedzi
    Rozmawiałem z Szymonem i mówił mi, że na razie nie wygląda to dobrze...
    Szkoda Jest sporo wolnych lokali w centrum, ale niestety nastawienie mieszkańców skutecznie blokuje jakiekolwiek inwestycje klubowo-pubowe

Comment

• Pendragon
      Generał Wszelkich Fermentacji
      🥛🥛🥛
      • 2006.03
      • 13952

To zapraszam do Starogardu Od 1,5 roku lokal po pubie 44 stoi wolny i czeka na chętnego.

moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Łapa
        • 2007.12
        • 314

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi
        To zapraszam do Starogardu Od 1,5 roku lokal po pubie 44 stoi wolny i czeka na chętnego.
        U mnie, w 55tysięcznym Raciborzu też tak jest. Knajpy się pozamykały i puste lokale stoją. Ale jednak Gdańsk to półmilionowe miasto. A zresztą, zobacz, jak wygląda sprawa we Wrocku. Pytanie, czemu w Gdańsku tak nie jest?
        Last edited by Łapa; 2014-02-13, 09:10.

Comment

• Pendragon
          🥛🥛🥛
          • 2006.03
          • 13952

Trwa remont w nowym miejscu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to ponowne otwarcie koło 10 marca.

Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie

Comment

• Rycho_128
            Major Piwnych Rewolucji
            • 2007.03
            • 1054

Trwa remont w nowym miejscu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to ponowne otwarcie koło 10 marca.
            A gdzież to jest to nowe miejsce?
            Gdański Browar WaRy
            Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
            Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...

Comment

• Pendragon
              🥛🥛🥛
              • 2006.03
              • 13952

Ja też nie wiem i nawet nie chcę wiedzieć. Będzie czas, to się dowiemy.

Comment

• Antylop
                Major Piwnych Rewolucji
                • 2009.10
                • 1415

Ja też nie wiem i nawet nie chcę wiedzieć. Będzie czas, to się dowiemy.
                W najbliższym czasie się nie dowiemy - jest lipa jeśli chodzi o nowy lokal (wspólnoty...)
                Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...

Comment

• Łapa
                  • 2007.12
                  • 314

Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedzi
                  W najbliższym czasie się nie dowiemy - jest lipa jeśli chodzi o nowy lokal (wspólnoty...)
                  Serio
                  Słabo, bardzo słabo.

Comment

• Pendragon
                    🥛🥛🥛
                    • 2006.03
                    • 13952

Po pól roku w końcu coś ruszyło. Jest nowy dzierżawca. Ma być 6 nalewaków, dziasiaj czynny był tylko jeden z Perła. Może być ciekawie (np. Kocour), ale moim zdaniem bez nacisku klientów raczej tak nie będzie. Już teraz lokal podporządkowany jest jednej hurtowni - butelkowe.pl Zatem bez naszej interwencji, będzie to samo, co i gdzie indziej. Bez sensu. Trochę im nagadałem, teraz to już rola innych by namawiali na jakąś różnorodność.
                    Miejsce nazywa się obecnie Maniack Cafe.

Comment

• Antylop
                      Major Piwnych Rewolucji
                      • 2009.10
                      • 1415

Po pól roku w końcu coś ruszyło. Jest nowy dzierżawca. Ma być 6 nalewaków, dziasiaj czynny był tylko jeden z Perła. Może być ciekawie (np. Kocour), ale moim zdaniem bez nacisku klientów raczej tak nie będzie. Już teraz lokal podporządkowany jest jednej hurtowni - butelkowe.pl Zatem bez naszej interwencji, będzie to samo, co i gdzie indziej. Bez sensu. Trochę im nagadałem, teraz to już rola innych by namawiali na jakąś różnorodność.
                      Miejsce nazywa się obecnie Maniack Cafe.
                      Słyszałem o tych newsach ale były to niepotwierdzone informacje więc nie rozpowszechniałem ich.
                      Z tego co wiem to właściciele mają inny target i nie mają ambicji lania dobrego piwa - szkoda.
                      Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...

Comment

• Pendragon
                        🥛🥛🥛
                        • 2006.03
                        • 13952

Widząc, że handlują z butelkowe.pl namawiałem ich by się czymś na rynku wyróżnili i wymogli na tej hurtowni takie beczki, których w trójmieście nie ma, albo są bardzo rzadko - Svijany i Cerna Hora. Z ich strony padła deklaracja sprowadzenia Kocoura.
                        Lokal jest na etapie, kiedy można moim zdaniem jeszcze ich ofertę "kształtować". Więc tubylcy niech się biorą do roboty.

Comment

• Pendragon
                          🥛🥛🥛
                          • 2006.03
                          • 13952

Kolejne wpisy proszę już w nowym temacie:

Comment

Przetwarzanie...
                          X