Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Szeroka 119/120, Cup of Tea - Żywe Club [zamknięte]
Collapse
X
-
To zapraszam do Starogardu Od 1,5 roku lokal po pubie 44 stoi wolny i czeka na chętnego.
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTo zapraszam do Starogardu Od 1,5 roku lokal po pubie 44 stoi wolny i czeka na chętnego.Last edited by Łapa; 2014-02-13, 09:10.
Comment
-
-
Trwa remont w nowym miejscu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to ponowne otwarcie koło 10 marca.
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTrwa remont w nowym miejscu. Jeśli wszystko pójdzie dobrze, to ponowne otwarcie koło 10 marca.Gdański Browar WaRy
Gdański Browar WaRy w BrowarBizie
Piwo z kufla smakuje lepiej :)///Mniej karmelu...
Comment
-
-
Ja też nie wiem i nawet nie chcę wiedzieć. Będzie czas, to się dowiemy.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziJa też nie wiem i nawet nie chcę wiedzieć. Będzie czas, to się dowiemy.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Antylop Wyświetlenie odpowiedziW najbliższym czasie się nie dowiemy - jest lipa jeśli chodzi o nowy lokal (wspólnoty...)
Słabo, bardzo słabo.
Comment
-
-
Po pól roku w końcu coś ruszyło. Jest nowy dzierżawca. Ma być 6 nalewaków, dziasiaj czynny był tylko jeden z Perła. Może być ciekawie (np. Kocour), ale moim zdaniem bez nacisku klientów raczej tak nie będzie. Już teraz lokal podporządkowany jest jednej hurtowni - butelkowe.pl Zatem bez naszej interwencji, będzie to samo, co i gdzie indziej. Bez sensu. Trochę im nagadałem, teraz to już rola innych by namawiali na jakąś różnorodność.
Miejsce nazywa się obecnie Maniack Cafe.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziPo pól roku w końcu coś ruszyło. Jest nowy dzierżawca. Ma być 6 nalewaków, dziasiaj czynny był tylko jeden z Perła. Może być ciekawie (np. Kocour), ale moim zdaniem bez nacisku klientów raczej tak nie będzie. Już teraz lokal podporządkowany jest jednej hurtowni - butelkowe.pl Zatem bez naszej interwencji, będzie to samo, co i gdzie indziej. Bez sensu. Trochę im nagadałem, teraz to już rola innych by namawiali na jakąś różnorodność.
Miejsce nazywa się obecnie Maniack Cafe.
Z tego co wiem to właściciele mają inny target i nie mają ambicji lania dobrego piwa - szkoda.Piwo jest dowodem na to, że Bóg nas kocha...
Comment
-
-
Widząc, że handlują z butelkowe.pl namawiałem ich by się czymś na rynku wyróżnili i wymogli na tej hurtowni takie beczki, których w trójmieście nie ma, albo są bardzo rzadko - Svijany i Cerna Hora. Z ich strony padła deklaracja sprowadzenia Kocoura.
Lokal jest na etapie, kiedy można moim zdaniem jeszcze ich ofertę "kształtować". Więc tubylcy niech się biorą do roboty.
Comment
-
-
Kolejne wpisy proszę już w nowym temacie:
Comment
-
Comment