Wiele, Bar

Collapse
X

• Czas
  • Pokaż
Clear All
new posts
  • skandal
    Major Piwnych Rewolucji
    • 2002.05
    • 1439

Wiele, Bar

Wieś ta położona w Borach Tucholskich, kilka km na południe od jez. Wdzydzkiego. Wieś mała więc z lokalizacją nie problem, nazwy ulicy nie posiadam, ale jest to w centrum wsi. Knajpa nazywa się chyba Bar. Mają beczkowe z Kormorana, Irish 2,7zł, BK Pils 2,3zł.
  • Pogoniarz
    † 1971-2015 Piwosz w Raju
    • 2003.02
    • 7971

Czy Ktoś, coś wie, czy tam jeszcze jest jest coś interesującego do picia?

Prawie jak Piwo
    SZCZECIN

Comment

• skowron74
      Szeregowy Piwny Łykacz
      • 2005.09
      • 6

byłem tam zeszłego lata, miejscowa klijentela, ale oprócz Kormorana chyba nic godnego polecenia

Comment

Related Topics

Collapse

• Pancernik
        Nowa Wieś Legnicka, Nowa Wieś Legnicka 55B, Jaworzyński Browar Rzemieślniczy "Jauer"
        Pancernik
        Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich ) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
        2024-06-03, 11:48
      • Wypierniczator
        Serie z Kormorana.
        Wypierniczator
        Temat pewnie się już kiedyś pojawił. Interesuje mnie czemu kasple z tzw. serii Kormorana wydawanych w latach 2009-2012, a może i później nie są uznawane za kapsle kolekcjonerskie (w sensie nie ma ich w zbiorze kapsli na tej stronie). Czy kapsle te nie pochodził z piw będących w powszechnej...
        2020-03-29, 22:39
      • dadek
        Niemcy, Erlangen-Kosbach, Am Deckersweiher 24, Hofbräu Oberle
        dadek
        Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
        2025-02-09, 23:58
      • Shedao
        Nowa Wieś 5e, Browar EDI
        Shedao
        Czyżby ten legendarny przybytek nie miał na forum swojego wątku? Znaczy... innego niż ten, nawołujący do jego bojkotu No, to już ma.

Odwiedziłem browar EDI w poniedziałek, 14 września. Piękna pogoda plus urlop odnowiły we mnie chęć odwiedzania browarów, a podróż...
        2020-09-24, 10:20
      • Loading...
      • Koniec listy.
      Przetwarzanie...