Wieś ta położona w Borach Tucholskich, kilka km na południe od jez. Wdzydzkiego. Wieś mała więc z lokalizacją nie problem, nazwy ulicy nie posiadam, ale jest to w centrum wsi. Knajpa nazywa się chyba Bar. Mają beczkowe z Kormorana, Irish 2,7zł, BK Pils 2,3zł.
Wiele, Bar
Collapse
X
Related Topics
Collapse
-
Nowa miejscówka, bardzo blisko trasy. Czyli położenie oczywiste, ale niekoniecznie, bo do Jawora (Jauera, jak mawiają stylizujący się na autochtonów potomkowie przesiedleńców zabużańskich
) jeszcze kawałek. Ta wieś, to nie wieś, lecz opłotki Legnicy. Podejrzewam, że browar jest w tym...
-
Channel: Dolnośląskie
-
-
Temat pewnie się już kiedyś pojawił. Interesuje mnie czemu kasple z tzw. serii Kormorana wydawanych w latach 2009-2012, a może i później nie są uznawane za kapsle kolekcjonerskie (w sensie nie ma ich w zbiorze kapsli na tej stronie). Czy kapsle te nie pochodził z piw będących w powszechnej...
-
Channel: Kolekcjonerstwo
-
-
Adres browaru niby w Erlangen ale jest to wieś włączona w obszar miasta odległa o ponad 7 km od głównego dworca kolejowego. Spod niego należy najpierw jechać autobusem 286 do przystanku Büchenbach-Lindenstraße i przesiąść się na linię 298 (w godzinach 10-16) lub 287 (poza 10-16). Te autobusy...
-
Channel: Niemcy
-
-
Czyżby ten legendarny przybytek nie miał na forum swojego wątku? Znaczy... innego niż ten, nawołujący do jego bojkotu
No, to już ma.
Odwiedziłem browar EDI w poniedziałek, 14 września. Piękna pogoda plus urlop odnowiły we mnie chęć odwiedzania browarów, a podróż...-
Channel: Browary polskie
-
- Loading...
- Koniec listy.
Comment