Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika MLT
Wyświetlenie odpowiedzi
Gdańsk, Grodzka 16, Degustatornia Multitap [zamknięte]
Collapse
X
-
moje piwne mapy // Piwny Informator (facebook) // Browarek Camelot
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziTylko na stronie. W środku nie zauważyłem żadnej wzmianki.Ostatnia zmiana dokonana przez MLT; 2011-12-01, 17:08.
Comment
-
-
Czyli trzeba wiedzieć... Nie byłoby problemu, gdyby było napisane, że promocja "na hasło", a tak to pozostał niesmak. Na szczęście ostatnio jestem wrażliwy przy zakupach piwa, bo na każdym kroku ktoś próbuje mnie oszukać. To już 4 raz w ciągu tygodnia, w trzecim kolejnym miejscu
Lepiej siedzieć w gospodzie nad piwem i rozmyślać o kościele, niż siedzieć w kościele myśląc o gospodzie
Comment
-
-
Coś mi się wydaje, że moja wczorajsza wizyta była ostatnią na długi czas. Nie wiem czym by mnie musiał skusić ten lokal bym tam ponownie zajrzał. Czeskie piwo za 10 zł! Żeby to jeszcze było z małego browaru, to by dało się przeżyć, a tak to co mamy? Ciemnego Litovla i Jasnego Zubra za 10. Śmiechu warte. W sytuacji gdy w mieście są już lokale z lepszym czeskim piwem za 6-8 zł (chociażby ten sam Zubr za 8), to gratuluję pomysłu, bawcie się tam w tej D. tak dalej, ale już beze mnie. Kiedyś byliście pionierami, teraz "przepłaconymi" maruderami. I jeszcze pozostaje pytanie po co tam jest zamontowanych ze 20 kranów, skoro czynnych jest 7-8, w porywach 10?
Zdegustowany
Comment
-
-
Owszem, o 16 była Ale Szycha za 7, ale Stouta nie było jeszcze w menu. Niczego to nie zmienia w odbiorze jednakże. Nie wypisywałem przecież wszystkich dostępnych piw.
Po prostu ten zakres cenowy piw zagranicznych mnie nie interesuje, a polskich jest na granicy akceptowalności. Co ważne to ta Ale Szycha to cena chyba jakaś promocyjna, bo polskie piwa mają sztywną cenę 8 zł. I tu pewien paradoks cenowy - Miłosław Pilzner był po 8. Był ale się zmył - wykreślony z menu.Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-03-17, 23:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedzi(...) Ciemnego Litovla i Jasnego Zubra za 10. Śmiechu warte. (...)
Comment
-
-
Skończył się Grolsch, no to teraz będzie... Heineken! Tak, tak...
Za to czynne codziennie od 12 do 2 (od 8 czerwca).Ostatnia zmiana dokonana przez Pendragon; 2012-05-29, 10:32.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Pendragon Wyświetlenie odpowiedziSkończył się Grolsch, no to teraz będzie... Heineken! Tak, tak...
Za to czynne codziennie od 12 do 2 (od 8 czerwca).
Comment
-
-
Grolsch się znowu pojawił. Do tego między innymi Toruńskie Piernikowe, Fortuna Wiśniowa, Kozel Světlý i Obolon Aksamitny.
Niestety wydaje mi się, że lokal infrastrukturalnie nieźle podupadł w ostatnim czasie. W męskiej ubikacji jakieś wyrwane kratki wentylacyjne na spłuczce leżały. Do tego urwany kran w umywalce. Pijąc piwo za 10 albo 12 zł można oczekiwać trochę lepszego standardu.Ostatnia zmiana dokonana przez Łapa; 2012-11-18, 21:46.
Comment
-
-
Pierwotnie zamieszczone przez Użytkownika Rzeszowiak Wyświetlenie odpowiedziWybór piw beczkowych raczej też nie zachwyca.
Comment
-
-
Dzis z kija: koniec swiata, stare ale jare, naked mummy, artezan wit, grand imperial porter i jeszcze kilka mniej interesujacych rzeczy dla nas, np torunskie miodowe czy piernikowe. Wszystko po 10 zl. Jestem w szoku! Zapowiada sie mile popoludnie z makaronem jutro.
Comment
-
Comment